hipDesign > Save the Date kaarten - hipDesign

Save the Date kaarten

Bekijk onze trouwkaarten

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

Kies een ontwerp uit onze collectie save the date-kaarten of maak zelf je save the date-kaartjes bij hipDesign. Uniek, makkelijk en supergaaf! Zo laat je op een persoonlijke en originele manier weten dat je gaat trouwen en dat het belangrijk is dat je dit samen met je gasten wilt vieren. Voeg eigen tekst en foto's toe en gebruik onze illustraties uit de beeldbank van hipDesign.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Doen! Een Loveshoot of Prewedding-shoot

Leuk idee voor een originele save the date-kaart: laat prachtige foto's van jou en je geliefde maken tijdens een heuse loveshoot. Een fotoshoot in een studio of op locatie naar keuze. Je kunt de foto's natuurlijk ook gebruiken voor je trouwkaart, of bijvoorbeeld het gastenboek of de menukaart. Mogelijkheden genoeg! Een blijvende herinnering voor je dierbaren. En met een fotokaart als save the date kaart-kun je straks nog kiezen welk design past bij het thema van jullie wedding.

 

Aankondiging verloving

Alle designs in onze collectie save the date-kaarten zijn eenvoudig aan te passen naar een aankondiging van jullie verloving. Misschien willen jullie alleen de trouwdatum doorgeven en daarbij aangeven dat jullie verloofd zijn. Of willen jullie de verloving samen vieren met een intiem diner voor jullie dierbaren. We hebben in de stijlen klassiek, stijlvol hip, vintage, strand, romantisch, chic, typografisch, design en met foto verschillende ontwerpen gemaakt passend bij de ontwerpen van de trouwkaart. Kies een kaart uit de collectie save the date en bewerk eenvoudig in onze online editor. Voor €1,00 maak je al een eerste proefdruk.

 

Save the date-kaarten

Wanneer de trouwdatum definitief is kun je je gasten een save the date-kaart sturen. Op deze kaart plaats je de trouwdatum en bijvoorbeeld vanaf hoe laat ze verwacht worden op die dag. Is het een uitnodiging voor de gehele dag? Of vanaf 17.00 uur? Je gasten kunnen de datum en de tijd voor jullie blokken in de tegenwoordig 'overvolle agenda's'. Je sluit eenvoudig de kaart met de tekst: 'De officiële uitnodiging volgt' en eventueel jullie adres. Wanneer je je adres op het kaartje zet, nodigt dit uit voor het sturen van een kaartje. En alle aandacht rondom jullie huwelijk is supergaaf, daar mag je van genieten.

 

Save the date-kerst

Hebben jullie het voornemen te trouwen in 2019? Nog even en dan zijn de vakanties voorbij, gaat de zomer plaatsmaken voor de herfst en bereiden we ons voor op gezellige avonden waar de kaarsjes branden. Begin december is er al ruimte om prachtige save the date-kaarten te sturen met een mooie kerst & nieuwjaarswens. Supergaaf om foto's te maken in winterse sferen en deze foto te gebruiken op de kaart om jullie huwelijk aan te kondigen. Met een kerst save the date-kaart heb je nog alle ruimte om later het ontwerp voor de trouwkaart te kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld werkt met dezelfde lettertypes heb je al een binding tussen de twee kaarten. Mocht je hulp nodig hebben? Laat het ons weten. Wij geven je graag advies en helpen je daar waar nodig.

 

Tip: Maak jullie Save the Date-kaart compleet met een sluitzegel

Wist je dat je jullie Save the Date-kaartjes nog mooier kunt verzenden als je de envelop dichtplakt met een mooie sluitzegel? Een sluitzegel op een envelop geeft niet alleen een kleine preview van de inhoud, het scheelt je ook nog eens (vieze) enveloppen likken. Mocht je een sluitzegel op maat willen met bijvoorbeeld met jullie initialen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze ervaren designers denken graag met je mee!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: