home > Trouwkaarten maken - hipDesign

Trouwkaarten stijlvol & hip van hipDesign

 

Stijlvolle trouwkaarten maken voor de mooiste dag van jullie leven!

Van klassiek tot design van vintage tot typografisch, jullie maken zelf de keuze uit één van onze trouwkaarten. Maak je keuze uit één van onze stijlen en ontwerp online je huwelijksuitnodigingen. Pas deze aan met eigen teksten en je favoriete kleur. Omdat de papiersoort een grote rol speelt in het uiteindelijke resultaat van je trouwkaart kun je kiezen uit 5 verschillende papiersoorten. Natuurlijk vind je in dezelfde stijl ook save the date kaarten, RSVP kaartjes en menukaarten. Kies het soort kaart:

Trouwkaarten ontwerpen

Onze designers houden zich elke dag bezig met de laatste trends. Je huwelijkskaarten zijn een vertaling van de stijl waarin jullie trouwen. Op deze pagina onze nieuwste stijlvolle huwelijksuitnodigingen. Deze pas je heel eenvoudig zelf online aan met eigen tekst of andere illustraties, of zelfs in een ander formaat. Je kunt verschillende kaarten maken voor de dag- en avondgasten. En wat dacht je van bijpassende save the date kaarten, menukaarten, bedankkaarten, tafelkaarten en adresetiketten in dezelfde stijl als je trouwkaart? Zo maak jij van jouw bruiloft een dag om nooit meer te vergeten.

Je uitnodiging zelf maken of samen met ons?

Maak jij jouw unieke kaart voor jullie bruiloft liever zelf, helemaal in jouw eigen stijl en naar eigen wens? Ook dat kan! Vanuit een blanco kaart maak je de uitnodigingen huwelijk helemaal zelf. Of wil je graag een kaart maken samen met ons? Stuur ons een briefing en onze vormgevers vinden het super gaaf om dit samen met jou uit te werken. Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat en team hipDesign staat voor je klaar om samen aan de slag te gaan om jouw uitnodiging bruiloft te ontwerpen. Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Trouwkaarten nieuw!

Onderstaand onze nieuwe ontwerpen in verschillende stijlen. Stijlvolle trouwkaarten met een hip detail, een klassiek element of vintage look. De grote trouwcollectie van hipDesign laat 8 stijlen zien. Stijlen die we elke dag ontwikkelen en verder uitwerken. Wij willen graag dat onze designs je raken, een rol spelen in de mooiste dag van jullie leven.

Huwelijksuitnodigingen maken

Heb jij een keuze kunnen maken uit ons aanbod? Wij hebben alle designs ingedeeld in 8 overzichtelijke stijlen: Stijlvol hip, Klassiek & hip, Strand, Vintage, Typografisch, Romantisch, Design en Chique. Binnen deze stijlpagina's worden de collecties gemaakt waarbij we rekening houden met de trends trouwseizoen 2017. Want de stijl van je wedding wil je natuurlijk terug laten komen in jullie trouwkaart. Hou je van chalk board of van kraft? Of een vintage bruiloft met bloemen, kant en kralen. Leuk om de elementen van je kaartje terug te laten komen in de tafelaankleding, photobooth props en leuke bedankt ideetjes.

 

Trouwkaarten ontwerpen

De uitnodiging maken kun je helemaal zelf vanuit een blanco kaart of je maakt je trouwuitnodigingen samen met ons. Heb je een idee? Stuur ons een briefing of vertel je wensen aan onze vormgevers. Wij maken vooraf een offerte en maken na akkoord de huwelijksuitnodigingen op maat voor jullie. En mocht je dit leuk vinden dan delen we je inspiratie, het ontwerpproces en het resultaat op onze blog. Zo laten we zien dat jij ons inspireert en dat we dit enorm waarderen. Bij een ontwerp op maat regelen wij alles voor je. Alle communicatie die nodig is om jullie dag compleet te maken is onze zorg en krijgt de volledige aandacht. Een complete trouwstijl is prachtig om te maken en geeft je wedding stijl.

Trends 2017 trouwen

De trend van 2017 is intiem en persoonlijk. Je ziet dat alles persoonlijker wordt. Eigen items worden gebruikt als decoratie op de bruiloft gecombineerd met DIY. DIY maakt jullie bruiloft betaalbaar en laat zien wie jullie zijn. Gelukkig zijn er online heel veel DIY zelf tips te vinden als het gaat om decoreren van de tafels en de ontvangst. Super leuk om samen zo intensief te werken aan jullie huwelijksdag. En vraag vrienden om mee te helpen. Doordat ze betrokken worden bij het grote moment is de belangstelling voorafgaand aan het huwelijk veel groter.

Vintage trouwkaartjes

De vintage trend zet ook in 2017 door! Blijf op zoek naar fotolijstjes, meubeltjes, oude koffertjes, kant & kraaltjes. Ga samen op pad naar kringloopwinkels en speur het internet af. Maak het compleet met een prachtige vintage trouwjurk en bruidsboeket in een prachtig kleurenpallet. Mooi ton sur ton zachte tinten. Een romantische persoonlijke stijl die je compleet maakt met een flower power taart.

Geïnspireerd door interieur trends

Stijlvol roségoud, koper, marmer en botanic zijn interieur trends die we gebruiken als inspiratie voor onze uitnodigingen trouwen. Stijlvol less is more, natural beauty en modern mint laten we terugkomen in onze collecties. Maak je keuze voor je huwelijkskaarten en combineer met een mooie envelop voorzien van adreslabel.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: