home > Geboortekaartjes maken - hipDesign

Geboortekaartjes maak je bij hipDesign!

 

Weten jullie nog niet wat het gaat worden?

Bekijk alle geboortekaartjes

TIP! Gebruik het filter om sneller een mooi kaartje te vinden.

Geboortekaartjes maken doe je bij hipDesign.

Van stoere designs tot super gave en hippe geboortekaartjes. Van kleurrijk tot heel strak of klassiek. Bestel voor €1,00 een proefdruk en ontvang daarbij een luxe papiersetje met de beschikbare papiersoorten en envelopkleuren. 

Bekijk de nieuwste geboortekaartjes

Elke week maken we nieuwe designs voor onze collectie jongens- en meisjeskaarten. We volgen de laatste trends maar zijn ook lekker hip met een eigen stijl, een stijl die je alleen bij hipDesign terug vindt. 

Bekijk onze collectie meisje of jongen.

Heb je een vraag? Wij zijn er voor jou! Er is geen vraag ons te veel. Want wij willen net als jij dat je helemaal tevreden en blij bent met de geboortekaarten voor jullie kleintje.

Kies hoe jij je geboortekaartje maakt

Maak zelf je keuze uit één van onze designs. Een geboortekaartje is heel eenvoudig aan te passen binnen onze ontwerpmodule. Jongenskaartjes, kaartjes voor je dochter, tweeling kaartjes, babykaartjes binnen het thema broer - zus en ze zijn allemaal even hip en origineel. We bieden je drie mogelijkheden voor het maken van het geboortekaartje. 1. Ontwerp zelf een kaart door te starten met een blanco geboortekaart. 2. Kies een ontwerp uit één van de collecties jongens of meisjes en pas deze aan met eigen teksten, kleur en verander eventueel het lettertype. 3. Je kunt een design verder uitwerken met één van onze vormgevers, dan doen we het samen en maken het ontwerp bijvoorbeeld in een ander formaat. De mogelijkheden bij samen ontwerpen zijn enorm. Het is voor ons een uitdaging om jou te voorzien van een prachtige hippe collectie geboortekaartjes. Een kaartje voor jullie kleintje(s) waar je blij van wordt!

Enveloppen vooraf

En je keuze gemaakt? Proefdruk van het geboortekaartje thuis ontvangen? Bestel eenvoudig vooraf je enveloppen. We maken ook op maat bijpassende adreslabels als je dit zou willen en we bieden je onze verzendservice aan. Gewoon om het je makkelijk te maken!

Ontdek alle hippe kaartjes voor jongens en meisjes

hipDesign is de online geboortekaarten shop met een grote collectie in 12 verschillende stijlen. Klassieke of hip, drieluik kaartjes of een ontwerp op maat. Alles kan! Wij hebben als doel om jullie het mooiste babykaartje te bezorgen. Daarom plaatsen we elke week nieuwe ontwerpen in onze collecties. We volgen woontrends, verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest. Zwart-wit geboortekaartjes, met silhouet, stoer met uiltjes of vogeltjes, of juist simpel en hip. En natuurlijk doen we inspiratie op uit jullie ontwerpen. Heb je onze hulp nodig tijdens het ontwerpen van jullie geboortekaartje? Of zie je een ontwerp in vierkant enkel en je wilt het kaartje graag staand dubbel? Stuur een berichtje en we zijn er voor je. Kleine aanpassingen op je geboortekaartje stoer of hip zien wij als service. Wil je dat wij het kaartje voor je zoon of dochter voor je opmaken en je ontzorgen wanneer je net bevallen bent? Dan kies je voor onze geboorteservice. Wil je een unieke kaart, speciaal voor jou gemaakt? Dan ontwerpen we samen met jou en voor jullie het kaartje voor de geboorte van jullie kindje.

Onze vormgevers heb je direct aan de lijn mocht je ons willen bellen en zij beantwoorden ook de e-mail. Zo weten wij als team wat er speelt bij onze klanten en wat de wensen zijn zodat wij hier direct op kunnen inspelen. Vraag ons alles! Wij zijn er voor jou.

Originele kaartjes voor je kleintje!

Natuurlijk wil je graag een origineel kaartje voor jullie kleintje. Alle illustraties en beelden worden door onze eigen vormgevers gemaakt en gebruikt in onze ontwerpen. Bekijk de series met uiltjes of onze prachtige watercolour kaarten met wolkjes en hertjes. Deze originele ontwerpen laten we zien in een mooie collectie geboortekaartjes jongen en meisje. En wil jij graag een uniek ontwerp? Dan maak je of zelf met behulp van de beelden uit onze beeldbank of samen met ons.

Trend zwart-wit

Een hele hippe trend, zwart-wit! In het interieur zie je dit terug met grafische prints en stoere typogafie. Wij hebben zwart-wit gecombineerd met kraft of een trend kleur. De stijl kan stoer, lief, klassiek of helemaal hip zijn. Soms werken we met kleine subtiele elementen en stijlvolle typografie. Daarom maak je bij hipDesign de leukste geboortekaartjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: