hipDesign > Housewarming uitnodiging - hipDesign

Housewarming uitnodiging

Bij hipDesign vind je vrolijke uitnodigingen voor jouw housewarming party! Je kunt de uitnodiging gemakkelijk aanpassen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
    Verbergen
Omhoog

Housewarming

Jullie gaan samenwonen? Je huisje helemaal verbouwd? Een verhuizing? Je 'nieuwe thuis' vier je met een housewarming party. Kies een uitnodiging open huis in sierlijk, stoer of heel strak ontwerp, met een foto van het interieur of juist van de buitenzijde van jullie huis. Alles is mogelijk. Pas eenvoudig een mooie kaart uit onze collectie aan met je eigen teksten.

Uitnodiging maken

Je uitnodiging helemaal zelf ontwerpen kan natuurlijk ook. Je kiest voor een blanco kaart en past deze helemaal aan naar wens. Voeg een persoonlijke foto toe, kies een vrolijk lettertype en versier de kaart met onze feestelijke afbeeldingen en clip-art. Is je uitnodiging helemaal klaar? Kies dan nog voor een leuke bijpassende kleur envelop, keuze uit 22 kleuren, en maak het helemaal met een sluitzegel!

Housewarming party

Dat datum staat en de uitnodigingen zijn verstuurd. Nu kunnen de voorbereidingen voor je housewarming party echt beginnen. Kies voor een cateraar om het jezelf lekker makkelijk te maken. Zo genieten jij en je gasten onbezorgt van lekkere hapjes en drankjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: