hipDesign > Geboortekaartjes met goud | hipDesign

Geboortekaartjes met goud

Goud op je geboortekaartje is dit jaar ook nog volop te zien. Van sterren- en hartjesregen, confetti, spetters tot de naam in goud… Alles kan!

Meer: Silhouet | Simpel | Watercolour | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle trendkaartjes

Geboortekaartjes goud

Goud maakt je geboortekaartje lekker vrolijk en chic. Houd je net als wij van subtiele elementjes? Ga dan voor een paar kleine hartjes of bijvoorbeeld het sterrenbeeld van je kleintje. Heb je ook de coole designs met gouden dieren gezien? Lizet Greve ontwierp de geboortekaartjes met goud speciaal voor hipDesign.

Naam baby in goud

Wat je steeds meer ziet is de naam van de baby in goud op het geboortekaartje. Bij ons wordt het goud bij de drukker op het kaartje geprint: dat wil zeggen dat het een goudkleur is en geen goudfolie. Het leuke hiervan is, dat je geboortekaartje een goudlook heeft, terwijl het ook betaalbaar blijft!

Gouden hartjesregen

Kaartjes met hartjes of confetti zijn superfeestelijk. Maar zie je wat er gebeurt als je er ook nog goud aan toevoegt? De kaartjes vallen direct meer op en schitteren bij je familie en vrienden thuis. De gouden hartjesconfetti of gouden sterretjes zijn ook leuk te combineren met rustige geboortekaartjes. Juist door de kleine gouden elementen, springt je geboortekaart eruit.

Tip voor geboortekaartjes met goud

Onze gouden details komen het mooiste tot hun recht op onze papiersoorten Yvory Gold en Parelmoer. Hierdoor krijgt het gehele kaartje een mooie subtiele shimmer en vallen de gouden elementen extra goed op! En wil je dat de naam van je kindje echt in goudlook op het kaartje komt? Neem dan contact met ons op, dan photoshoppen we de naam in goudtinten!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: