hipDesign > Hippe geboortekaartjes | hipDesign

Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes met eigentijdse kleuren: bij ons vind je unieke designs, door onze eigen ontwerpers gemaakt. En heb je onze hippe geboortekaartjes met échte houten hartjes en échte strikjes al gezien?

Meer: Goud | Silhouet | Simpel | Dieren | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes maak je bij hipDesign!

Hippe geboortekaartjes maken, daar worden we blij van! Op de collectie stijlvolle en hippe geboortekaarten zijn we dan ook supertrots. Dit is een eigen hipDesignstijl. Hippe labels, mooie patronen, eigentijdse kleuren. Sterren, confetti, pijltjes en wolkjes in mooie tinten vomen veelal de basis voor een stijlvol en hip kaartje. En we zijn supertrots op onze nieuwe hippe geboortekaartjes met houten sterretjes en strikjes! Hiermee is je geboortekaartje hip en eigentijds.

Met de verschillende formaten, zoals vierkant, staand of liggend, geef je elk geboortekaartje weer een eigen uitstraling. Kies een ontwerp uit onze collectie stijlvolle en hippe geboortekaartjes en pas deze eenvoudig aan met je eigen teksten, foto en kleuren. En heb je hulp nodig, aarzel niet en neem contact met ons op. Wil je bijvoorbeeld een kaartje in een ander formaat, dan gaan we dat voor je regelen! 

Wat maakt je geboortekaartje hip?

Als je net nieuw bent in de wereld van geboortekaartjes, kan je overweldigd worden door het grote aanbod aan geboortekaartjes. En wat houdt de term 'hippe geboortekaartjes' in? Wat is hip en wat niet? Gelukkig hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met de leukste geboortekaartjes en daarom hebben we hier wat tips:

 • Kijk eens rond bij de nieuwe geboortekaartjes. Zo ben je verzekerd van een hip geboortekaartje dat je vrienden nog niet hebben gezien.
 • Goud is helemaal in! Kies voor een klein gouden detail op je geboortekaartje om lekker hip te zijn!
 • Neem een langwerpig geboortekaartje: dit formaat is lekker fris en zorgt voor hippe geboortekaartjes.
 • Ga voor hartjes! Hartjes zie je momenteel bijna op elk hip geboortekaartje. En je kunt het met alles combineren. Superlief!
 • Versier je geboortekaartje om je kaartje extra te laten shinen: sluitstickers horen er helemaal bij! Maar je kunt ook kiezen voor een labeltje, houten hartjes of sterretjes of voor een echt strikje.

Hippe geboortekaartjes zelf maken

In onze editor kun je heel eenvoudig met behulp van onze beeldbank zelf kaartjes maken. Je vindt in onze bibliotheek clipart van bijvoorbeeld wolkjes, pijltjes en hartjes, en mooie illustraties en afbeeldingen van hout die jij kunt gebruiken in het ontwerp. Bedenk vooraf welke tekst je waar wilt plaatsen en laat dat de basis zijn voor je ontwerp. Bekijk inspiratie en ga aan de slag. In je eigen collectie kun je alle mooie geboortekaartjes opslaan en bewaren. Zo maak je in een handomdraai zelf hippe geboortekaartjes.

Hippe babynamen bij hippe geboortekaartjes

Weet je nog niet helemaal zeker welke naam je je kind wilt geven? Wij voorspellen de hippe babynamen voor dit jaar! Staat jouw naam ertussen?

Jongensnamen:

 1. 1. Mees
 2. 2. Noah
 3. 3. Sem
 4. 4. Daan
 5. 5. Finn
 6. 6. Bram
 7. 7. Levi
 8. 8. Jesse
 9. 9. Luuk
 10. 10. Julian

Meisjesnamen:

 1. 1. Julia
 2. 2. Mila
 3. 3. Sophie
 4. 4. Saar
 5. 5. Liv
 6. 6. Nova
 7. 7. Emma
 8. 8. Lauren
 9. 9. Lynn
 10. 10. Zoë

Ontvang een proefdruk

Om te zien hoe je hippe geboortekaarten er in het echt uit gaan zien, bestel je een proefdruk. Je krijgt dan je kaartje en een gratis luxe monstersetje met de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen die we aanbieden in onze shop. En wil je graag een ander formaat, of een eigen design? Maak dan de geboortekaartjes samen met ons. Wanneer je samen met ons een geboortekaartje maakt, nemen we ook een stukje zorg uit handen. Als jullie zoon of dochter is geboren is één telefoontje voldoende om alles te regelen. Je hebt telefonisch of per e-mail contact met onze vormgevers en zij begeleiden het hele proces. Denk aan envelopjes vooraf in huis, een spoedzending, een kleur die jullie ook gebruikt hebben in de babykamer. Met onze ervaring en enthousiasme staan wij voor je klaar.

Je kaartje compleet met een hippe tekst

Speciaal voor jou ter inspiratie een aantal voorbeelden van hippe geboortekaart gedichten en oneliners. Mooie songteksten, een gedachte of een enkel woord. Persoonlijk en uniek staat ook voor stijlvol en hip. Vermeld altijd de schrijver van de tekst mocht je een bestaande tekst gebruiken.
 
Ontdek de wereld kleintje, dan ontdekken wij jou!

Leave it to a baby  to turn your world upside down,  take your breath away  and make you fall in love again.

Nu jij er bent weet ik wat houden van is...

 

Succes met het maken van een hip kaartje!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: