hipDesign > Lieve geboortekaartjes | hipDesign

Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes in zachte pasteltinten, voor jongens en meisjes, vind je hier! Wist je dat we ook échte strikjes verkopen? Dat maakt je lieve geboortekaartje helemaal af!

Meer: Watercolour | Dieren | Simpel | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Zo lief, zo klein en schattig! Wat ben je trots op je kind! Dat wil je natuurlijk iedereen laten weten met een lief geboortekaartje in rustige en zachte kleuren met schattige afbeeldingen en lieve prints. Kies bijvoorbeeld een lief geboortekaartjes met schattige diertjes gecombineerd met zachte tinten roze en blauw of een lief strikje. Bekijk onze lieve geboortekaarten en maak je keuze uit een van de designs. Je kunt alle ontwerpen eenvoudig zelf online aanpassen met eigen teksten, kleur en lettertype. Helemaal zoals jij het wilt! 

Zelf een lief geboortekaartje maken

Wil je zelf een lief geboortekaartje maken? Dan kan je dat op twee manieren aanpakken: je kunt als uitgangspunt één van de bestaande lieve geboortekaartjes nemen en hier zelf dingen aan veranderen en er afbeeldingen bij plaatsen, of je kunt in samenwerking met een van onze designers een kaartje laten ontwerpen. Om je inspiratie te geven en je op weg te helpen geven we je onze tips:

Laat je inspireren

Door op deze pagina rond te kijken, of andere pagina's te bekijken met lieve geboortekaartjes zie je al allerlei leuke ontwerpen voorbij komen, waar jij inspiratie vandaan kunt halen. Watercolour geboortekaartjes of geboortekaartjes met dieren bijvoorbeeld. Wij raken ook geïnspireerd door de schattige gebreide kleertjes en dierenprintjes voor baby's en kindjes. Op ons Pinterestbord Baby- en kinderkleding verzamelen we voorbeelden die jou ook kunnen inspireren voor jullie lieve geboortekaart. Je kunt bij ons namelijk ook helemaal zelf je geboortekaartje maken!

Lieve kleuren voor op je geboortekaartjes

Kleuren die echt bij een lief geboortekaartje horen zijn mintgroen en babyblauw voor jongens en voor meisjes perzikkleur (peach), roze of mint. Deze kleuren combineer je met wit om er een lief geboortekaartje van te maken. In onze ontwerpen zie je dat er met kleuren is gespeeld, door bijvoorbeeld watercolour te gebruiken. Door het aquarel krijgt je lieve geboortekaartje alle tinten mee van de babykleurtjes.

Zoete tekeningen bij lieve geboortekaartjes

Alles wat lief, klein en schattig is, staat heel leuk op je geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan veertjes, kleine bloemetjes, hartjes of een getekend diertje (en bij voorkeur een babydiertje).

Stipjes en hartjes als achtergrond

De meestgekozen patroontjes in de categorie lieve geboortekaartjes zijn zeker weten de stipjes en hartjes. Stipjes maken je kaartje heel lief en hartjes zijn uit zichtzelf al schattig. Wist je dat we hartjes en stippenachtergrondjes in onze editor hebben? Zo kun je eigen afbeeldingen toevoegen.

De juiste papiersoort voor een goede afronding

De papiersoort die je kiest heeft altijd invloed op hoe je kaartje eruit komt te zien. Onze lieve geboortekaartjes zijn prachtig op papiersoort Ivory Gold, dit geeft de pasteltinten een mooie warme glans. Wil je een wat meer cleane stijl? Dan is natuurkarton heel geschikt. Voor ouderwetse kwaliteit kies je voor Oud-Hollands papier. Dit papier heeft veel weg van jouw geboortekaartje van vroeger: het heeft structuur en staat superleuk bij onze strikjeskaartjes.

Heel veel plezier bij het maken van jouw geboortekaartje!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: