hipDesign > Originele geboortekaartjes | hipDesign

Originele geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes hipDesign

Op deze pagina willen we jullie laten weten dat de originele geboortekaartjes hipDesign helemaal gemaakt zijn door onze eigen vormgevers. We illustreren op papier of digitaal dieren, bloemen en bijvoorbeeld silhouetjes. Met deze elementen ontwerpen we nieuwe geboortekaartjes, daarom zijn dit originele hipDesign geboortekaartjes! Een uniek en bijzonder babykaartje maak je met hipDesign!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes maken

Een origineel geboortekaartje maken is helemaal in! Maar hoe ga je aan de slag? Dit zijn 4 manieren om je geboortekaartje uniek te maken:

  1. 1. Kies een geboortekaartje dat je leuk vindt en bewerk het kaartje naar jouw smaak
  2. 2. Ontwerp je eigen geboortekaart en laat deze drukken
  3. 3. Onderwerp je geboortekaartje samen met een ervaren designer
  4. 4. Kies een paar kaartjes uit die leuk vindt en mix and match dit tot 1 kaartje

Uniek geboortekaartje met je gezin

Wat echt een persoonlijk geboortekaartje is, is een kaartje waarop jullie gezin wordt afgebeeld. Dit kunnen silhouetjes zijn, een tekening, of in de vorm van een dier-familie. Wist je dat je zelf silhouetjes aan je geboortekaartje toe kunt voegen? Zo pas je de kaart aan naar jouw gezinssituatie. Lukt dat niet, dan helpen wij je graag verder.

Originele geboortekaartjes zelf maken

Met onze blanco kaarten kan je zelf uitproberen wat je leuk vind op het geboortekaartje van jouw zoon of dochter. Je kunt met achtergrondjes spelen, of verschillende lettertypes. Ook kan je een eigen ontwerp of foto uploaden op het kaartje. Als de baby geboren is, bestel je het originele geboortekaartje en wij zorgen dat het kaartje gedrukt wordt. Wil je zeker zijn van de kwaliteit? Voor maar €1,- krijg jij een 1e proefdruk.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: