hipDesign > Sluitzegels geboorte

Sluitzegels voor jullie geboortekaartje

Jullie geboortekaartje is pas echt af met een bijpassende geboortesluitzegel. Let op: de sluitzegels gaan nog niet samen met onze rechtstreekse verzending.

Bekijk al onze sluitzegels

Je envelop versieren met een sluitzegel

Als je een geboortekaartje bestelt, wil je je familie en vrienden natuurlijk een toffe belevenis geven. Want, hoewel je op Facebook misschien al hebt laten weten dat jullie kleintje geboren is, vind je het toch extra speciaal om een kaartje te sturen naar je beste vrienden en familie. En wat is het dan leuk om het totale pakketje een superleuke verrassing te laten zijn?!

Welke sluitzegel kies ik?

Het wordt steeds meer een gewoonte om met het geboortekaartje echt een feestje bij een ander in huis te geven. Confetti in de envelop, labeltjes, tape, maar zeker ook de sluitzegel kan niet vergeten worden. Wij ontwierpen meer dan 40 verschillende sluitzegels voor je geboortekaartje. Maar wat voor sluitzegel moet je nou nemen?

- Verklapt!

Een van de manieren om je familie de envelop te presenteren is door een sluitsticker die al verklapt wat er aan de binnenkant te lezen is. Een sluitsticker met 'baby news' of al een hint naar het geslacht van het kindje: een sluitsticker met 'welcome little boy' of 'welcome little girl'.

- Vrolijke post

Houd je toch liever geheim dat er een geboortekaartje in de envelop zit? Dan kies je voor een wat meer 'algemene' sticker voor op de envelop: een sluitzegel met een hartje, een slinger, of schattige confetti. Of wat denk je van een vrolijke sluitsticker die alleen maar zegt 'open me!'?

- Je eigen sluitzegel ontwerpen

Wil je een sluitzegel die echt uniek is en bij jouw geboortekaartje past? Je kunt samen met onze designer een sluitsticker ontwerpen! En dat is supermakkelijk: geef aan welk onderdeel van het geboortekaartje jij op je sluitzegel wil hebben en wij maken het voor je. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sluitzegel met naam van je baby, of een sluitzegel met een hartje, sterretje of ander elementje uit je geboortekaartje. Dat is echt een sluitzegel om te bewaren!

Wat kost een geboorte-sluitzegel?

Onze geboortesluitzegels kosten € 5,95 per vel met 35 stuks. Je kunt ze vooraf al bestellen bij je enveloppen, of tegelijk met de bestelling van je kaartjes.

Wil je liever een sluitsticker op maat? Je betaalt € 17,95 voor het eerste vel inclusief ontwerpkosten en voor ieder extra vel € 5,95 per vel à 35 stuks.

Een echt cadeautje!

Een geboort-sluitsticker maakt van jullie geboortekaartje een klein cadeautje. Dit maakt het niet alleen leuk om geboortekaartjes te versturen, maar ook een feest om te krijgen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze ontwerpers zitten klaar om je te helpen!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: