hipDesign > Stoere geboortekaartjes | hipDesign

★ Stoere geboortekaartjes

 

Steigerhout, robuuste stoffen, knopen, metalen labels en stoere kleuren. Bekijk onze unieke collectie stoere geboortekaartjes!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Kies voor een stoer geboortekaartje!

 Ben jij ook zo weg van stoere geboortekaartjes voor jongens of meisjes? Combineer jij sterren met krachtige typografie op een stoer geboortekaartje? Kies een gedurfd ontwerp uit onze collectie stoere geboortekaarten en pas deze eenvoudig aan met je eigen tekst. Durf jij zelf een stoer geboortekaartje te ontwerpen? In onze editor vind je een bibliotheek met clipart en afbeeldingen van labels, hout en sterren. En heb je hulp nodig of een eigen wens? Laat het ons horen!

Stoer geboortekaartje voor jongens en meisjes

Houd jij van stoere geboortekaartjes? In onze collectie stoere geboortekaartjes vind je voor zowel jongens al meisjes creatieve ontwerpen. Onze vormgevers maken unieke en originele illustraties en afbeeldingen in verschillende thema's. Zo zien we dat de ster bij jongens-geboortekaartjes erg populair blijft. Daarom zie je de ster vormgegeven in leer, spijkerstof, hout en krijt. Een krachtig element dat centraal staat in het ontwerp. Op het geboortekaartje met ster kun je de naam van jullie kleintje plaatsen met daaronder bijvoorbeeld de geboortedatum. Ook sterren in een mooi patroon kunnen de basis zijn voor een stoer geboortekaartje voor een jongen.

Typografie

Stoere geboortekaartjes zijn vormgegeven met een krachtige typografie. Stevige letters vormen de basis aangevuld met hippe typewriter-fonts of chalk crayon-lettertypes. We hebben deze voor jullie geselecteerd en toegevoegd aan de lettertypes die je kunt vinden in onze editor. Zo maak je elk stoer design uniek en origneel naar eigen smaak.

Stoere namen & gedichten

Stoere namen voor meisjes en jongens zijn meestal korte, krachtige namen. De naam past bij het ontwerp van het geboortekaartje en natuurlijk ook bij jullie. De naam van jullie kleine ventje of stoere meisje krijgt elke dag meer inhoud. Zijn of haar karakter past steeds meer en zal zich vormen tot een eigen persoonlijkheid. Populaire stoere namen zijn bijvoorbeeld: Jilles, Vieve, Rover, Yael, Brett, Juna, Mans, Robin, Roef, Nikki en Jake.

Mooie inspirerende songteksten, krachtige oneliners, stoere geboortekaartteksten en soms een enkel woord dat je gevoel aangeeft maken het verhaal van de geboorte van jullie kindje compleet. Want dat is wat jullie willen vertellen. Jullie emotie en de wijze waarop jullie in het leven staan bepaalt de stijl die jullie het design meegegeven.

To live, to learn, to love.  

Hello world!

Nice to meet you

Ontdek de wereld kleintje
Wij ontdekken jou!

Zo ongered, volkomen naakt
door geen handen aangeraakt
Onbezorgd en ongered
toch volledig voorbestemd

- Rafaella - Jouw ogen -
 

Look at the stars,
Look how they shine for you,
And everything you do.

- Coldplay - yellow -

Stoer en hip met krijt

Ook krijt mag niet ontbreken in deze collectie stoere geboortekaartjes. Met hippe typografie en gave tekeningen creëer je een stoere stijl. We maken de ontwerpen voor een vierkante kaart en een rechthoekige kaart staand of liggend. En staat er een ontwerp dat je graag in een ander formaat zou willen? Laat het ons weten. Wij passen het formaat graag voor je aan. Deze kaart plaatsen we in je eigen collectie zodat je weer verder werken aan jullie kaartje.

Prijzen en info vind je in onze overzichtspagina. Neem ook eens een kijkje bij onze hippe geboortekaartjes. Daarin werken we met de allernieuwste kleuren en hippe vormen. Jade is bijvoorbeeld een kleur die echt hip is. In combinatie met een chevronstreep en een enkel kaartje heb je een kek geboortekaartje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: