hipDesign > Trendy geboortekaartjes | hipDesign

De laatste trends op het gebied van geboortekaartjes!

Voor de laatste trends ben je hier aan het juiste adres! Wij volgen alle trends en vertalen dit door naar unieke en hippe collecties. Je kunt een babykaartje maken vanuit een bestaand ontwerp of je begint met een blanco kaart. Hier vind je kaartjes met trendy watercolor achtergronden en gouden hartjes, patronen, silhouetten of een hip stukje washitape. 

Meer: Hip | Goud | Watercolour | Zelf maken

Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes  Jongens geboortekaartjes   Meisjes geboortekaartjes

Trendy geboortekaartjes

Ben jij iemand die de trend volgt? Die voorop loopt en graag de nieuwste modetrends in huis heeft? Lees je graag VT-wonen? Dan ben je vast op zoek naar een trendy geboortekaartje! De trend van 2018 spreekt voor zich: lekker de natuur in, met botanische vormgeving en heerlijke gouden elementjes erbij! En dat zie je terug in de geboortekaartjes! 

Welke trends zie je terug?

Bij elke trend, of het nou in huis of in de modewereld is, kan je een geboortekaartje matchen. Welke trends wil jij terug zien? Klik hieronder op onze collecties:

Wil jij een trendy geboortekaartje in je eigen stijl? Bel met een van onze designers en geef je wensen door. We maken samen met jou een kaartje1

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: