hipDesign > Trouwstijl: Alle (trouw)kaarten voor jullie bruiloft in dezelfde stijl I hipDesign.nl

Trouwstijlen: Alles voor jullie bruiloft in dezelfde stijl

Trouwhuisstijl: Op jullie trouwdag wil je dat alle details kloppen. Alles moet perfect zijn. Je jurk, de locatie en natuurlijk ook je trouwkaart. Bij hipDesign begrijpen wij hoe belangrijk dat is. Onze designers hebben speciaal voor jou een aantal trouwhuisstijlen ontworpen.

Een trouwhuisstijl bevat alle kaartjes die nodig zijn zodat jullie een onvergetelijke trouwdag gaan beleven. Van Save the Date tot aan de bedankkaart en alles daartussen. Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit


Wat is een trouwhuisstijl?

Een trouwhuisstijl bestaat uit een serie kaarten die net zoals jij en je partner perfect bij elkaar passen. De kaarten kunnen los worden verzonden maar bij elkaar vormen ze de perfecte familie.

Waar bestaat een trouwhuisstijl uit?

Bij hipDesign begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is, dat alles voor jullie bruiloft perfect moet zijn. Maak je over je trouwkaart en trouwhuisstijl geen zorgen. Wij hebben een aantal trouwhuisstijlen ontworpen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze trouwstijlen bevatten een selectie van de onderstaande kaarten. Bevat een door jou gekozen trouwstijl een bepaald kaartje niet? Neem contact met ons op en wij regelen het design voor jou!

 • Verlovingskaart: Houden jullie van tradities? Verras je omgeving dan met een verlovingskaart. Met een verlovingskaart laat je je dierbare weten dat jullie verloofd zijn. Een verlovingskaart kan worden gebruikt ter kennisgeving maar kan ook worden gebruikt als uitnodiging. Het feit dat jullie gaan trouwen is alleen al een feest(je) waard waarbij champagne en taart niet mogen ontbreken.
 • Getuigenkaartje: Vraag je beste vriend(in), broer of zus met dit kaartje of ze jullie getuige willen zijn.
 • Save the Date kaart: Krijg jij ook altijd het antwoord 'druk' als je vraagt hoe het met iemand gaat? Voorkom dit antwoord voor jullie trouwdag door 6 tot 12 maanden voor jullie huwelijk een Save the Date kaart te sturen. Zo weet je zeker dat jullie dierbare dé datum in hun agenda hebben gereserveerd voor jullie bruiloft.
 • RSVP-kaartje: Een bruiloft organiseren is een stuk fijner als je weet hoeveel gasten er precies komen. Niet alleen voor jezelf, ook de trouwlocatie en het restaurant willen dit weten. Met een RSVP-kaartje kun je in dezelfde stijl als je trouwkaart vragen of jullie genodigden aanwezig zullen zijn en met hoeveel personen. Eventuele dieetwensen kun je hiermee ook afvangen./li>
 • Labels: Wil je een originele trouwkaart? Voeg dan een labeltje toe met een persoonlijke boodschap of lieve foto van jullie twee.
 • Trouwkaarten: Deze kaar heeft geen extra toelichting nodig ;-)
 • Programmakaartje: Handig kaartje waarop je de planning van jullie trouwdag kunt vermelden. Kan eventueel ook door jullie ceremoniemeester worden gebruikt om extra informatie te vermelden.
 • Gastenboekkaartjes: Gastenboekkaartjes worden ook wel Happy Wishes Cards genoemd. Leg deze kaartjes neer bij de entree van jullie trouwlocatie zodat al jullie gasten een lieve boodschap voor jullie kunnen achterlaten. Na afloop kun je van deze kaartjes een origineel gastenboek maken.
 • Menukaarten: Mooi gedekte tafels zijn onderdeel van een Perfect Wedding. Menukaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaart maken een gedekte tafel helemaal af.
 • Naamkaartjes: Maken jullie gebruik van een tablesetting? Bestel dan zeker naamkaartjes. Onze naamkaartjes passen perfect bij jullie trouw- en menukaart.
 • Tafelnummerkaartjes: Eten er zoveel gasten mee, dat het bijna onoveroverzichtelijk word welke tafel welk nummer heeft? Tafelnummerkaartjes zijn een handig hulpmiddel om aan te geven, waar welke tafel staat. Uiteraard passen onze tafelnummerkaartjes ook weer perfect bij jullie trouw-, menu- en naamkaartjes.
 • Bedankkaarten: Houd de roze wolk nog wat langer vast door iedere gast een persoonlijke bedankkaart te sturen.

Tip: Bijpassende sluitzegels

Hoe mooi alle kaarten uit onze trouwhuisstijlen ook zijn een sluitzegel maakt het pas echt af. Een envelop zonder sluitzegel is als Tony zonder Chocolonely of als jij zonder je partner. Kies een sluitzegel uit onze vaste collectie of laat door ons een sluitzegel ontwerpen die naadloos aansluit op jullie trouwstijl. We kunnen eventueel ook bijpassende adrestiketten maken.

Hulp nodig?

Loop je met het opmaken van jullie trouwhuisstijl ergens tegenaan of wil je een unieke trouwstijl door ons laten ontwerpen? Neem contact met ons op. Onze designers hebben veel ervaring met het ontwerpen van kaarten en kunnen jullie wensen perfect doorvertalen naar een ontwerp waar jullie blij mee zijn.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: