hipDesign > Uitnodiging 40 jaar verjaardag - hipDesign

Uitnodiging 40 jaar verjaardag

 

Kies een feestelijke uitnodiging verjaardag 40 jaar, wijzig eenvoudig tekst en kleur en maak voor slechts €1 een 1e proefdruk. 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle uitnodigingen verjaardag >

40 jaar

Yes! Jij bent jarig en je bereikt dit jaar de prachtige leeftijd van 40 jaar. Een mooie mijlpaal die je graag viert met vrienden en familie. Maak een leuke uitnodiging en verstuur de kaart tijdig. Belangrijk om op de kaart aan te geven wanneer jouw feestje gevierd gaat worden en natuurlijk hoe laat ze welkom zijn. Vergeet de cadeautip niet! Kies een kaart uit de collectie of ontwerp er eentje helemaal zelf.

40 jaar verjaardag

Een fotokaart is sowieso voor je dierbaren een mooie herinnering om te bewaren. Ga aan de slag en maak een super gave uitnodiging verjaardag, eentje die maandenlang op het prikbord van je vriendin hangt.

Uitnodigingen maken

De uitnodigingen verjaardag 40 jaar zijn heel makkelijk aan te passen in onze editor. Verander de teksten, kleurtjes en voeg een leuke foto toe. Tip; maak voor slechts €1,00 een proefdruk. Je ontvangt daarbij een complete set met alle papiersoorten en de kleuren van de envelop. Het is aan jou om de mooiste, gekste of feestelijkste kaart te versturen. En heb je hulp nodig? Schakel ons in! Met één berichtje heb je dezelfde dag al een antwoord.

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: