hipDesign > Uitnodiging 60 en 65 jaar verjaardag - hipDesign

Uitnodiging 60 en 65 jaar verjaardag

 

Maak een leuke uitnodiging verjaardag 60 of 65 jaar, pas eenvoudig tekst en kleur aan en voor €1 maak je een eerste proefdruk.  

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle uitnodigingen verjaardag >

Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken om een bijzondere verjaardag te vieren met vrienden en familie dat doe je bij hipDesign. Maak een keuze uit de collectie of ontwerp zelf een kaart. Met een leuke foto van jezelf, spontane teksten en gezellige kleurtjes maak je in een mum van tijd een prachtige kaart voor je verjaardagsfeestje. Zeker als je de leeftijd bereikt van 65 jaar weet je hoe belangrijk het is om het leven te vieren. En als je dan zelf de slingers op hangt is het leuk om mensen uit te nodigen om samen het glas te heffen op de mooie dingen. Op die manier kun je ook vaak terecht bij je vrienden en familie als het leven niet zo loopt als verwacht. Maak een uitnodiging 65 jaar in de online applicatie en mocht je hulp noidg hebben? Dan zijn wij natuurlijk voor je bereikbaar.

Uitnodiging 65 jaar

Het is een mooie mijlpaal je 65ste verjaardag! Even uitpakken voor dierbaren en zelf in het middelpunt van de belangstelling staan is de moeite waard. Op de pagina uitnodiging maken verjaardag zie je alle kaarten staan die we gemaakt hebben om je uitnodiging verjaardagfeest te maken. Op deze kaarten kun je eenvoudig het getal aanpassen naar jouw leeftijd.

60 jaar verjaardag

Want hoe jij je voelt en wat bij je past heeft niet per definitie te maken met je leeftijd. Dat gevoel zit van binnen. Wij wensen je in elk geval een gezellige verjaardag en weer een gezond nieuw levensjaar toe.

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: