hipDesign > Uitnodiging 80 jaar verjaardag - hipDesign

Uitnodiging 80 jaar verjaardag

80 jaar is een prachtige leeftijd voor een feestje! Deze kaarten uit de collectie zijn gemakkelijk zelf aan te passen met foto en tekst.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

80 jaar verjaardag

80 jaar, wat een bijzondere leeftijd! Deze mijlpaal is een reden voor het geven van een feestje. Een gezellig samenzijn met de kinderen, kleinkinderen en andere dierbaren. Het is absoluut niet erg om op deze dag in het middelpunt van de belangstelling te staan. Of dit nu thuis is of op locatie, vier het!

80 jaar

Wijsheid komt met de jaren zegt men! En er is in de afgelopen tachtig jaar waarschijnlijk een hoop gebeurd. Gewerkt, gereisd, wellicht getrouwd en kinderen mogen krijgen en daarom ook kleinkinderen. Wat moet het een fantastische ervaring zijn om opa of oma te worden. Al deze levenservaring is des te meer een reden om die 80e verjaardag te vieren met dierebaren.

Uitnodiging maken

Bij hipDesign vind je de leukste uitnodigingen voor een 80e verjaardag. Je kunt zelf een persoonlijke foto toevoegen aan de kaart, vrolijke versieringen kiezen en de teksten zijn eenvoudig aan te passen.  Wanneer de uitnodiging helemaal naar wens is kun je nog kiezen uit een aantal mooie papiersoorten zoals Parelmoer of Oud Hollands. En om het plaatje helemaal compleet te maken is er nog een ruime keuze aan envelopkleuren. Er is altijd wel een passende kleur bij de uitnodiging te vinden! 
Kijk ook eens bij onze 70 jaar verjaardag pagina. Je kunt de uitnodigingen makkelijk aanpassen door het jaartal te veranderen. Veel plezier met het 80 jaar feestje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: