hipDesign > Geboortekaartjes voor een tweeling | hipDesign

Geboortekaartjes voor een tweeling

Wij kunnen van elk ontwerp uit de collecties een tweeling-geboortekaartje maken! Wil je voor elk kindje een eigen geboortekaartje? We kunnen ook samen met jullie een geboortekaart ontwerpen. Neem gerust contact met ons op!

Meer: Trends | Tweeling-sluitzegels | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Staat jullie stijl er niet tussen?

Geen probleem! Wij kunnen van elke kaart uit de collectie een tweelingkaart maken. Neem hiervoor contact met ons op!

Alle geboortekaartjes bekijken

Zwanger van een tweeling

Het is zo speciaal! Je bent zwanger van niet zomaar één, maar van twee kindjes! Van harte gefeliciteerd. Wist je dat de kans op een tweeling afhangt van erfelijkheid, van je leeftijd en van je afkomst? Als je meerdere twee-eiige tweelingen in je familie hebt, is de kans dat jij van een tweeling bevalt automatisch groter. Ook neemt de kans op een tweeling toe naarmate je ouder wordt. Verder is bewezen dat tweelingen meer voorkomen bij vrouwen uit Afrika. Interessant, toch?

Zwangerschap van tweeling bekendmaken

Heb jij de zwangerschap al bekend gemaakt? Wij hoorden van een stel dat de komst van een tweeling geheimhield tot ná de bevalling... Wat was dat een verrassing voor de familie! Maar natuurlijk willen de meeste mensen al tijdens de zwangerschap laten weten dat ze zwanger zijn van een tweeling. Wil je het rond een feestdag vertellen? Dan is het superleuk om een cadeautje te maken met bijvoorbeeld twee rompertjes erin of een mok met de tekst: 'liefste opa' met daarin twee kopieën van de echo's. Wil je je zwangerschapsaankondiging meer interactief maken? Laat je ouders dan de zin 'We krijgen een tweeling' liplezen. Op social media laat je weten dat je een tweeling krijgt door een leuke post over tweelingen of een tekst als 'double the trouble, twice the fun' of 'dubbel geluk'. 

Geboortekaartje tweeling maken

Als je al eerder een kind hebt gehad, zal het je opvallen dat het aanbod tweeling-geboortekaartjes veel minder groot is dan geboortekaartjes voor een eenling. Gelukkig hebben wij een hele hoop leuke geboortekaartjes voor tweelingen. Want wij weten als geen ander dat een geboortekaartje voor een tweeling net zo bijzonder en speciaal is en hoort te zijn als elk ander geboortekaartje. Daarom bieden we jullie graag geboortekaartjes voor tweelingen in allerlei stijlen en vormen. Vind je een kaartje leuk, maar is het net niet helemaal wat jij in je hoofd hebt voor een geboortekaartje voor de tweeling? Je kunt in de editor de geboortekaartje voor tweelingen aanpassen. Kom je er dan nog niet uit? Wij helpen je graag aan een tweelingkaartje dat helemaal bij je past. Neem hiervoor contact met ons op.

Ideeën tweeling-geboortekaartjes ontwerpen

We vinden het leuk om te zien wat voor tweeling-geboortekaartjes jullie maken! Sommige ouders zetten bijvoorbeeld aan de linkerkant van het geboortekaartje alle informatie over hun ene kind en aan de rechterzijde van het kaartje de informatie over het andere kind. Zo geef je de tweeling alle twee een unieke tekst mee. Andere ouders bestellen twee enkelzijdige geboortekaartjes die bij elkaar passen en versturen die in 1 envelop. 

De meeste ouders kiezen voor een speciaal tweeling-geboortekaartje waarbij beide namen op de voorkant worden genoemd. Aan de binnenkant kan je dan zien wie van de twee het eerst ter wereld kwam en wat de precieze geboortedetails van de tweeling zijn. 

Tweeling-babykamer

Ben je al bezig met het verzamelen van spulletjes voor de tweelingkamer? Dan is het leuk om er rekening mee te houden dat het geboortekaartje tweeling hier goed bij staat. Neem bijvoorbeeld een babykaartje voor de tweeling waar de kleuren van de babykamer in terug komen. Heb je een okergele muur in je kamer? Laat dan okergeel ook terugkomen in je geboortekaartje. Heb je een kussen in de vorm van een wolk? Bekijk dan onze leuke wolken-geboortekaartjes. Houd je meer van stoer hout? Kies dan voor een kaartje met hout-elementen.

Tip: wil je het geboortekaartje van de tweeling een mooie plek geven in de babykamer? Bestel een canvas van het tweelinggeboortekaartje, bestel 1 geboortekaartje in het grootste formaat of vraag om een pdf om een poster te laten drukken.

Geboortekaartjes tweeling klassiek of hip?

Het kiezen van het juiste tweeling-geboortekaartje is best lastig. Wat voor stijl vind jij leuk? Houd je meer van klassieke tweeling-geboortekaartjes, of ben jij iemand die liever voor een hip geboortekaartje voor je tweeling gaat? We hebben voor jou tweelinggeboortekaartjes ontworpen in allerlei soorten: stoere tweeling-geboortekaartjes, stijlvolle geboortekaartjes voor tweelingen, tweelingkaartjes met watercolour en veertjes... Er is voor iedereen wat! Heb je ook de leuke silhouet geboortekaartjes voor een tweeling gezien? En de leuke dieren-geboortekaartjes voor tweelingen?

Afzonderlijke geboortekaartjes voor tweeling

Wil je liever twee geboortekaartjes maken voor je tweeling? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan bij onze meisjes- en jongenscollectie verder.

We wensen je heel veel succes en vooral plezier bij het maken van je tweeling-geboortekaartje(s)!

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: