hipDesign > Trouwkaarten met foto I hipDesign.nl

Trouwkaarten met foto

Op zoek naar een persoonlijke trouwkaart? Wat dacht je van een trouwkaart met foto? Een mooie foto waar de liefde tussen jullie twee vanaf spat maakt een trouwkaart echt persoonlijk. Vervang de voorbeeldfoto op onze trouwkaart en bestel een echte proefdruk.

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Fotoshoot

Weet je al welke foto je op jullie trouwkaart gaat plaatsen? Kies je voor een selfie die je hebt gemaakt met je telefoon? Of ga je voor een mooie foto die is gemaakt tijdens een romantische loveshoot? Het voordeel van een fotoshoot is dat je de foto's in hoge resolutie krijgt aangeleverd, waardoor ze scherp worden afgedrukt.

Trouwkaart met foto

Er zijn twee soorten trouwkaarten met foto. Je kunt zelf een trouwkaart met foto maken, waarbij je begint met een blanco kaart of je kiest een ontwerp uit onze collectie trouwkaarten met foto. Kies je voor zelf ontwerpen, dan ben je verzekerd van een originele trouwkaart. Als je kiest voor een trouwkaart uit onze collectie, dan hoef je alleen de voorbeeldfoto te vervangen en de voorbeeldteksten te personaliseren.

Analoge fotografie

Analoge fotografie is terug van weggeweest. Een paar jaar geleden zag je met name lichte foto's met pasteltinten. Tegenwoordig zie je op trouwbeurzen maar ook op Instagram steeds meer foto's gemaakt met een analoge camera of foto's die voorzien zijn van een analoog filter. Fotografen die met een analoge camera fotograferen worden ook wel fine art fotografen genoemd omdat ze volgens eigen zeggen altijd op zoek zijn naar specifieke schoonheid. De kleuren op de foto's laten zich het beste omschrijven als urban.

Vintage trouwkaart met foto

Vintage trouwkaarten zijn naast hip ook nog eens origineel. Wil je je vintage trouwkaart nog origineler maken, kies dan voor een vintage trouwkaart met foto. Let er bij het bewerken van de foto op, dat de foto voorzien is van een analoog filter, zodat de de kleuren van de foto en kaart goed bij elkaar passen.

Hulp nodig?

Kom je ergens niet helemaal uit of heb je ergens hulp bij nodig? Neem contact met ons op, wij helpen graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: