hipDesign > Vintage Trouwkaarten

Vintage Trouwkaarten

Je kan er bijna niet meer omheen: vintage bruiloften! Een vintage bruiloft is pas echt compleet als je je gasten een vintage trouwkaart stuurt. Je geeft je gasten vast een kleine sneak peak van jullie vintage bruiloft, zodat de voorpret voor iedereen tijdig begint. Vragen of hulp nodig met trouwkaarten maken? Neem contact met ons op!

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vintage trouwkaarten maken

Wil je vintage trouwkaarten maken voor je huwelijk? Bij hipDesign ben je in goede handen. Je kunt bij ons kiezen uit een ruime collectie vintage kaarten. Heb je onlangs een loveshoot gedaan of heb je een foto waar de liefde tussen jullie twee vanaf spat? Maak dan een vintage trouwkaart met foto! Een trouwkaart met foto is vaak net iets persoonlijker dan een trouwkaart zonder foto.

Vintage trouwkaart ontwerpen

Iedere lovestory is uniek. Ook jullie verhaal! Willen jullie een originele trouwkaart, maar kan je in onze collectie niet vinden wat je zoekt? Onze getalenteerde designers zitten klaar om jullie vintage trouwkaart te ontwerpen.

Vintage trouwjurk

Op een vintage bruiloft hoort naast een vintage trouwkaart natuurlijk ook een vintage trouwjurk! Trouwjurken heb je in veel verschillende designs gemaakt van diverse soorten (luxe) stoffen. Wij zelf zijn fan van vintage trouwjurken met kant. Kant staat niet alleen heel chic, het geeft je jurk ook een romantische look!

Mocht je kiezen voor een trouwjurk met kant, dan is het extra leuk om te kiezen voor een trouwkaart met daarop grafisch kant. Stiekem geef je dan een kleine sneak peak van jouw trouwjurk, zonder dat jullie gasten het doorhebben.

Blogger Rachel, beter bekend als De Huismuts, heeft haar trouwkaart door ons laten ontwerpen. Op haar trouwkaart hebben wij een illustratie gemaakt waarin zij staat afgebeeld in een trouwjurk. Tijdens de bruiloft bleek dat zij op de trouwkaart haar 'echte trouwjurk' al aanhad. Wat zal zij een voorpret hebben gehad. Wil jij genieten van dezelfde voorpret, kies dan een kaart uit onze collectie of neem contact met ons op.

Sluitzegels

Mocht je je vintage trouwkaart tot in de perfectie verzorgd willen hebben, plak je envelop dan dicht met een mooie sluitzegel. Kies een sluitzegel uit onze basiscollectie of laat een sluitzegel op maat ontwerpen. Mocht je een sluitzegel op maat willen, neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: