hipDesign > Uitnodiging verjaardag maken - hipDesign

Uitnodiging verjaardag maken

Gebruik de filters om een persoonlijke selectie te maken. En mocht je tof design hebben gevonden maar wil je graag de leeftijd aangepast hebben? Laat het weten en onze studio past het voor je aan!

 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging verjaardag

Wie jarig is viert feest en dan wil je graag je familie en vrienden uitnodigen. Maak je uitnodiging verjaardag bij hipDesign en geef daar op aan wanneer iedereen welkom is. Verstuur deze tijdig zodat iedereen de datum van jouw feestje kan blokken in zijn agenda. We hebben in onze collectie verschillende filters toegepast zodat je makkelijk kan kiezen. We werken bijvoorbeeld met een pagina waar alle kaarten verjaardag vrouw te zien zijn.

Verjaardagsfeest

Verjaardagskaart maken ,in een stoere of juist romantische stijl is heel eenvoudig. En in een handomdraai maak je een uitnodiging met foto. Maak gebruik van hippe strepen en mooie patronen, leuke afbeeldingen zoals steigerhout en leren labels. Uitnodigingen verjaardag verstuur je ongeveer 4 tot 6 weken van te voren. Kies een verjaardagsuitnodiging uit de collectie of start met een blanco kaart en ontwerp helemaal zelf. En voor €1,00 maak je al een 1e proefdruk. Tip: geef eens een tuinfeest!

Voor elke leeftijd

Uitnodiging verjaardag! Of je nu 18, 30 of 65 wordt, of een heus 21 diner? Het zijn bijzondere momenten in jouw leven die belangrijk voor je zijn. We hebben in onze collectie verjaardagsuitnodigingen ontwerpen gemaakt waarbij het kroonjaar een grote rol speelt. Het getal 50 of 40 kun je makkelijk aanpassen in onze online editor. Eenvoudig uitnodiging verjaardag maken online die bij jou passen.

Uitnodiging maken

Een uitnodiging verjaardagsfeest is leuk om te maken en om te krijgen. Verras je dierbaren met een hippe uitnodigingen die je helemaal zelf hebt gemaakt. Bijzondere uitnodigingen maken voor je feestje doe je bij hipDesign. In verschillende thema's en stijlen maken we uitnodigingen voor stoere mannen en hippe dames in elke leeftijd. Daarnaast kun je vaak het getal makkelijk zelf wijzigen. Mocht dit niet lukken neem dan direct contact met ons op. Want als jij bijvoorbeeld 50 jaar wordt wil je dat natuurlijk graag vieren met familie en vrienden.En maak het speciaal met deze handige tips. Koop of maak leuke confetti die je toevoegt in de envelop, kijk maar eens bij XENOS, zij hebben in hun winkel een hippecollectie slingers, confetti en fotoprops. Kies voor een gekleurde envelop, we hebben keuze uit maar liefst 21 kleuren, en stop er bijvoorbeeld ballon bij. En wij kunnen bijvoorbeeld een super mooie sluitsticker maken die je uitnodiging compleet maakt.

Verjaardag uitnodiging

Verras je vrienden met een hippe uitnodiging feest. Zelf je uitnodiging maken. Ben je creatief? En wil je graag helemaal zelf je verjaardagskaart maken voor je feestje? Dan kun je online met behulp van onze editor, onze bibliotheek met heel veel afbeeldingen en cliparts aan de slag. Vierkant, staand, enkel of dubbel we hebben heel veel mogelijkheden. Super leuk om te doen en je hebt altijd een originele en unieke verjaardagsuitnodiging. Handig om een account aan te maken zodat je daar je ontwerpen kunt opslaan, terug kunt vinden en van daaruit je bestelling kunt plaatsen. Succes!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: