hipDesign > Prijzen

Bereken vooraf gemakkelijk de totaalprijs. De prijs is inclusief drukkosten en inclusief btw. De verzendkosten zijn vanaf €20 gratis. Voor verzendingen onder de €20 gelden verzendkosten van €1,95. Voor rechtstreekse verzending worden portokosten per adres berekend.

 

Categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

 

Goudfolie, zilverfolie en koperfolie prijzen
Selecteer bij de categorie in de prijscalculator geboortekaartjes-folie of trouwkaarten-folie voor de juiste prijs. Bekijk de collecties op trouwkaarten met folie en geboortekaartjes met folie.

Staffels
hipDesign berekent haar prijzen aan de hand van staffels: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper elk uniek kaartje. Wij hanteren de volgende staffels: 1 kaartje, 2 - 9 kaartjes, 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator jouw prijs.

Betalingsmogelijkheden

iDeal
Betaal snel en makkelijk met iDeal. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Creditcard
Met MasterCard en Visa kun je gemakkelijk betalen. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Mister Cash
Wij hebben een koppeling met Mister Cash. Je betaling komt direct binnen en kunnen we meteen de kaartjes gaan drukken.

Als particulier kunt u op verzoek achteraf betalen. Indien u hiervan gebruikt wilt maken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: