hipDesign > Uitnodiging maken bij hipDesign

Uitnodiging maken bij hipDesign

 

 

Wenskaarten

Verras je vriend, oma, buurman, collega met een lieve wenskaart. Kies een kaart uit de collecties van hipDesign en met je eigen tekst heb je een persoonlijk cadeautje. Een kaartje sturen is precies op het juiste moment aandacht geven aan een persoon die belangrijk is in je leven. Bij elke gebeurtenis een hipDesign wenskaart.
 

Kies je wenskaart

Verras de jarige job met een mooie felicitatiekaart. Geef je buurvrouw een steuntje in de rug door een wenskaart sterkte te sturen of een felicitatiekaart geboorte dochter voor je collega. Er zijn heel veel mooie en waardevolle momenten in het leven die een kaartje waard zijn. Online wenskaarten maken doe je heel eenvoudig. Kies een kaart uit de collectie van hipDesign en maak deze persoonlijk met een eigen tekst of foto. Of ben je creatief en start je met een blanco wenskaart zodat je helemaal zelf je wenskaart ontwerpt. Meer weten over prijzen en de wenskaarten? Klik hier voor alle informatie.

 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf uitnodigingen maken is het allerleukste!

Natuurlijk vier je Abraham, organiseer je kinderfeestjes en wil je iedereen laten weten dat je verhuist bent! Daarom kun je bij hipDesign voor alle feestjes heel veel leuke uitnodigingen maken. Of je nu 40 jaar getrouwd bent, een uitnodiging voor een kinderfeestje wilt maken of Sara wordt, originele en bijzondere kaartjes maken doe je zelf! Voor alle fijne en waardevolle momenten in je leven mag je een feestje geven. En dat begint natuurlijk met het maken van een uitnodiging online, die je direct kunt verzenden naar familie en vrienden. Heb je hulp nodig met het maken van je uitnodiging, dan kun je ons altijd even bellen of stuur een mail naar info@hipdesign.nl. Ga naar de overzichtspagina prijzen en andere info.

Maak je uitnodiging eenvoudig en snel!

Op zoek naar een uitnodiging verjaardag, communie of een jublileum huwelijk? Bekijk onze voorbeelden of maak zelf een leuk ontwerp. We hebben verschillende collecties gemaakt voor bijvoorbeeld je verjaardag, een kinderfeestje, uitnodiging jubileum zoals 5 jaar getrouwd en communie, vormsel of doop. We laten uitnodigingen verjaardag zien in diverse stijlen zoals vintage, lief, stoer, vrolijk en natuurlijk hip. Het design pas je eenvoudig aan door de teksten en het kroonjaar te wijzigen. Zo maak je heel eenvoudig een uitnodiging 40 jaar. Je kunt uitnodigen maken met foto want het is superleuk om die foto van vroeger nog eens aan vrienden en familie te laten zien. We adviseren we je altijd een proefdruk te bestellen voor maar €1,00.

Proefdruk

Bestel een proefdruk van je uitnodigingskaarten en maak een keuze uit één van de 5 papiersoorten die we aanbieden. Luxe papiersoorten zoals parelmoer en yvory gold of stoere papiersoorten zoals natuurkarton en fotokaart bepalen de sfeer van je uitnodiging. Het papier speelt een grote rol in het uiteindelijke resulaat, het heeft namelijk invloed op de kleur. Elke papiersoort is anders wit en heeft aan andere toplaag. Daarom krijg je bij je eerste proefdruk een prachtig setje gratis met daarin alle papiersoorten en de kleuren van de enveloppen. Want wij willen net als jij dat jouw kaart helemaal naar wens is!

Uitnodigingen

Maak een uitnodiging en vier het leven! Want het leven is mooier met dierbaren om je heen. Een kroonjaar wat je viert is een blijvende herinnering. Of je nu 55, 30 of 65 jaar wordt. De avond, of de dag is bijzonder en speciaal voor jou. Je maakt foto's, je danst, drinkt en eet samen, je hebt lol! En dat is belangrijk voor vriendschappen en familiebanden. De uitnodiging kun je zo bijzonder maken als je zelf graag wilt. Met leuke quotes zoals, fifty and fabulous of still looking good, maak je Sarah of Abraham hartstikke hip!

Maak je uitnodiging samen met ons

Wij zijn er voor jou om al je vragen te beantwoorden of samen met jou een ontwerp uit te werken. Vier feest, hang de slingers op en maak het leven leuk! Dat is onze slogan. En niemand is zo bijzonder en uniek als jij! Dus ga online uitnodigingen maken.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: