hipDesign > Uitnodiging kinderfeestje - hipDesign

Uitnodiging kinderfeestje

Combineer de uitnodiging met een leuke foto en de leeftijd. Heb je een leuke kaart gezien maar wil je er graag een andere leeftijd op? Laat het weten en onze studio past het voor je aan! 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging verjaardag 1 jaar!

Een uitnodiging kinderfeestje zelf maken is heel eenvoudig in onze editor. Kies een kaart uit de collectie en wijzig eenvoudig de tekst, voeg een foto toe en verander kleuren. Je kunt in de editor zelf mooie kleuren toevoegen door middel van een kleurcode. Zo heb je altijd je favoriete kleur op de kaart. En kom je er niet helemaal uit? Natuurlijk zijn wij er om je te helpen. Helemaal trendy en hip is het maken van een cakesmashshoot. Het is belangrijk dat je je vooraf goed verdiept in de stijl die bij je past. Wil je lief of hip, of juist een vintage uitstraling? Met deze prachtige foto's maak je een een bijzondere verjaardagsuitnodiging. Want een uitnodiging maken met foto is voor iedereen leuk: je hebt dan een uniek kaartje om te bewaren.

Uitnodiging kinderfeestje maken

Wanneer verstuur je de uitnodiging kinderfeestje? Wij zien, door de volle agenda's van iedereen, dat je dit best tijdig mag doen. Vier weken vooraf is echt helemaal prima. Zo kunnen vrienden en familie tijd voor je vrij maken en genieten van het feestje voor de jarige. En geef op het kaartje een wensenlijstje aan, dat is echt prima! Dit kun je online regelen of je geeft aan dat mama precies weet wat de wensen zijn. Zo voorkom je teleurstellingen en is echt iedereen blij.

Verjaardagsfeestje!

Je uitnodiging verjaardagsfeestje is af, je maakt een proefdruk en het ontwerp is helemaal naar wens. Bestel de kaartjes samen met de enveloppen en nu kun je uitnodigingen kinderfeestje verzenden. Superleuk als je in de envelop nog een ballon toevoegt of vrolijke confetti. Wist je dat je bij de XENOS superleuke hippe artikelen hebt om je kinderfeestje aan te kleden? Bekers, rietjes, servetten, lampionnen en ballonnen. Neem maar eens een kijkje. Met deze handige tips organiseer jij in een handomdraai een geweldig kinderfeestje.

Uitnodigingen kinderfeestje maak je bij hipDesign!

Maak je keuze uit één van de vele ontwerpen van kinderfeestje uitnodigingen voor een jongen of een meisje. Wanneer je kleine ukkepuk 1 jaar wordt, wil je dat graag groots vieren. Met een cakesmashshoot maak je een prachtige reportage en deze foto's zijn natuurlijk supergaaf op de uitnodiging 1 jaar. Of is je kleine meisje of ventje al zo groot dat ze haar verjaardag viert met vrienden van school? De uitnodiging verjaardagsfeestje is niet alleen leuk om te maken, maar is ook een hele mooie herinnering voor later. Liggend, staand, enkel of dubbel, alles is mogelijk. Maak een uitnodiging als ansichtkaart of als een kaart in een envelop. En ben je zelf creatief en origineel dan ontwerp je kaart helemaal zelf en start je met een blanco kaart.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: