hipDesign > Over ons
 

Studio hipDesign

Hi wij zijn STUDIO HIPDESIGN!. En we stellen ons graag aan je voor! We zijn een creatief team van 7 energieke, vakbekwame vrouwen die elke dag bezig zijn met het maken van prachtige kaarten voor elk levensmoment. We hebben mooie collecties gemaakt en daarom vind je in deze online shop heel veel geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen verjaardag en jubileum, rouwkaarten en wenskaarten. We zijn vijf dagen per week - maandag tot en met vrijdag - bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur, mail of bel 085-043 80 90. Wij helpen je graag met al je vragen, je kunt daarom direct met één van ons je ontwerp doornemen.

Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een begrafenis. Het zijn de momenten die je leven vormen. Wij zijn hipDesign. Met onze producten maken we jouw moment zo speciaal mogelijk. En daar gaan we ver in. Premium ontwerpen, exclusieve samenwerkingen en luxe edities. Jij verdient iets dat niemand anders heeft. Jij bent uniek en beleeft dit moment maar één keer. Daarom is ons doel dat jij je goed voelt over jouw moment. Pak het vast, sta erbij stil en geef het nog meer betekenis. Dit is jouw leven, dit is het moment.

Kies voor echt bijzonder en maak kennis met ons!

Studio hipDesign

Ons creatief team

Samen vormen we een hecht team en vullen we elkaar aan daar waar nodig is. Motiveren, feedback geven, tijd investeren in trends en vertrouwen hebben in elkaar geeft ons de ruimte om elke dag te genieten van ons vak. Daarom stellen we ons met trots aan je voor:

Maak kennis met de studio en onze ontwerpers

We hebben veel lol samen, een leuke werkplek en geven elkaar een kijkje in ieders leven door belangrijke momenten te delen. Natuurlijk is onze basis onze creativiteit die we toepassen met vakkennis. Renée heeft haar talent ontwikkeld op de Kunstacademie, Loes en Marleen hebben beide de Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Evy heeft vanuit technische DTP, vormgeving opgepakt en daarna nog CMD. Maud vindt in productpresentatie haar passie en vond daarom in Artemis haar opleiding en zowel Marieke als Leonne hebben hun roots liggen in estetisch technisch vanuit grafisch oogpunt.

Evy
Evy

Evy is dol op internet en weet daarom alles van geboortekaartjes en babytrends. Zij inspireert jou maar ook ons elke dag opnieuw.

Marieke
Marieke

Marieke is ons feestbeest! Zij zorgt voor feestelijke uitnodigingen en prachtige jubileum kaarten. Elke keer weer verrassend!.

Renée
Renée

Voor elk moment ontwerpt Renée prachtige kaarten en is ze altijd aan het illustreren. Een portret, een lief beest, silhouetten of prachtige bloemen.

Marleen
Marleen

Marleen volgt dagelijks trends in de trouwwereld, is dól op handletteren & kalligrafie en ontwerpt met liefde de perfecte trouwkaart voor jou.

Loes
Loes

Loes is creatief en is een kei in illustreren, dat maakt haar helemaal gelukkig! In haar stijl maakt ze de meest originele en unieke kaarten.

Maud
Maud

Maud bedenkt samen met jou hoe jouw perfecte kaart eruit kan komen te zien. En ze staat je altijd enthousiast te woord en geeft je uitleg over hoe alles werkt. 

Leonne
Leonne

Leonne heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van heel veel kaartjes. Dat stopt ze dan ook met heel veel plezier in elk ontwerp!

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 uur zijn wij bereikbaar op 085-043 80 04 of per mail info@hipdesign.nl. We zien graag je bestellingen, lezen of horen je vragen en weet dat wij net als jij willen dat jouw kaart helemaal naar wens is! Deel onze passie en maak er een mooie herinnering van.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: