hipDesign > Over ons

Over ons

 

Studio hipDesign

Welkom bij studio hipDesign. We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team van 6 hippe vrouwen die elke dag bezig zijn met het maken van hippe kaartjes. Voor elk levensmoment hebben we mooie collecties gemaakt en daarom vind je in onze online kaartenwinkel volop keuze aan geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen verjaardag en jubileum, rouwkaarten en wenskaarten. We zijn vijf dagen per week - maandag tot en met vrijdag - bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur, mail of bel 085-043 80 04 want wij helpen je graag met al je vragen.

Waarom onze passie voor kaarten? We zijn vormgevers die graag mooie kaartjes maken die andere blij maken. We willen graag dat de belangrijke momenten in je leven blijvende mooie herinneringen zijn. Je uitnodiging verjaardag, geboortekaartjes en je trouwkaart spelen een rol in die beleving. En wij zijn er voor jou om dat te realiseren.

Studio hipDesign

Ons team

Samen vormen we een hecht team en vullen we elkaar aan daar waar nodig is. Motiveren, feedback geven, tijd investeren in trends en vertrouwen hebben in elkaar geeft ons de ruimte om elke dag te genieten van ons vak. Daarom stellen we ons met trots aan je voor:

Evy
Evy

Evy houdt van ontwerpen, beauty, interieur , shoppen en bakken. Ze zit vastgekleefd aan haar IPhone, is onafscheidelijk van haar Macbook en vindt het heerlijk om op een luie zondag te Netflixen. Ze dwaalt uren rond op blogs, YouTube, Instagram en Pinterest en smelt weg bij mopshondjes. Heeft een 4 jarige creatieve opleiding gevolgd en vindt werken met de Adobe pakketten een feest. Haar stijl is lief en romantisch!

Loes
Loes

Loes is super creatief, tekent en schildert op papier en digitaal. Heeft haar eigen moestuin zodat ze biologisch kan koken. Is heerlijk stoer en luistert graag naar goede rock muziek. Bij Jazz en Blues komt ze volledig tot rust en staat haar brein even stil. Vindt het leuk om vintage meubeltjes een nieuw leven te geven en woont samen met haar vriendje en haar twee katten, Snowie en Mima!

Marleen
Marleen

Deze muzikale creatieve collega is romantisch aangelegd. Houdt van saxofoon spelen, wandelen op het strand en het bezoeken van musea. Praat graag en is altijd enthousiast. Ziet overal haar kansen en vindt het leuk om samen met onze klanten de mooiste ontwerpen te maken. Smeert elke dag iets gezonds op haar cracker en van haar glimlach wordt iedereen vrolijk.

Marieke
Marieke

Marieke is mama van haar zoontje Guus, een lief ventje. Marieke houdt van gezelligheid, is regelmatig te vinden op festivals en wordt vrolijk van smileys. Mocht ze nog een vrij momentje hebben dan zit ze het liefst met een boek op de bank. Met haar grafische opleiding en haar talent voor organiseren zorgt zij voor structuur en overzicht op de afdeling. Ontwerpt zij uitnodigingen verjaardag en jubileum en is een super fijne collega.

Renée
Renée

Renée is helemaal happy met haar twee katten en haar grote liefde Jasper. Ze viert vijf dagen non-stop carnaval en waait daarna graag uit aan het strand in Zeeland. Ze is super lief, collegiaal en haar stijl is ingetogen, klassiek en stijlvol. Trouwkaarten maken voor de mooiste dag van je leven is haar passie. Zij bezoekt beurzen, bruidswinkels, volgt bloggers en zit 's avonds op de bank met een prachtig trouwmagazine en verdiept zich helemaal in het bruidspaar.

Patricia
Patricia

Enthousiast, energiek en wil altijd beter! Op basis van trends en resultaten verreikt ze deze mooie webshop en zorgt dat elke bezoeker vindt wat ze zoeken. In haar vrije tijd vaak op het water te vinden. Zeilen, zwemmen, varen of op een luchtbed, de ultieme plek om rustig te worden. Feestjes slaat ze niet over en danst op bijna alle soorten muziek. 

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 uur zijn wij bereikbaar op 085-043 80 04 of per mail info@hipdesign.nl. We zien graag je bestellingen, lezen of horen je vragen en weet dat wij net als jij willen dat jouw kaart helemaal naar wens is! Deel onze passie en maak er een mooie herinnering van.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: