hipDesign > Hoe het werkt

Stap 1 | Maak een gratis account aan

Wanneer je een eigen account hebt kun je het ontwerp van de kaart die je mooi vindt opslaan en bewaren in je eigen collectie. Op die manier kun je elke favoriete kaart kiezen en bewaren. En een eigen unieke kaart maken omdat je een bestaand ontwerp heel eenvoudig kunt bewerken. Zo kun je een proefdruk maken van je kaart en later nog aanpassen. Natuurlijk mag je ons altijd bellen wanneer je de bestelling hebt geplaatst zodat we samen nog een laatste check doen voordat de kaarten gedrukt worden.

Stap 2 | Kies een kaart

Welke stijl past bij jullie? hipDesign heeft een brede collectie mooie ontwerpen. Ben jij op zoek naar een stoere, klassieke, romantisch of feestelijke kaart? Of een mooie fotokaart. Raak geïnspireerd door onze voorbeelden. Als je er één gekozen hebt kun je met aanpassen beginnen.

Stap 3 | Pas je kaart aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, linker-en rechterzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Maak gebruik van onze afbeeldingen, cliparts en patronen uit onze bibliotheek. Natuurlijk kun je ook je eigen foto’s en teksten toevoegen. Maak jouw kaart uniek en persoonlijk!

Stap 4 | Sla je ontwerp op en controleer de kaart

Klaar met je ontwerp? Sla ontwerp van de kaart op in je eigen account. De kaart blijft bewaard en je kunt op een later tijdstip de kaart nog aanpassen of je gaat van daaruit het ontwerp bestellen. Op de voorbeeldpagina kan je je jouw kaart nog een keer goed controleren. Controleer de inhoud van je winkelmandje! Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 5 | Proefdruk, enveloppen, kaarten bij jullie thuis of kaarten direct naar geadresseerden

Proefdruk

Je kunt een proefdruk van je kaart maken. Geef aan op welk papier je je kaart wilt laten drukken. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.

Enveloppen

Bestel gemakkelijk je enveloppen vooraf, dan kan je vast beginnen met adressen schrijven. Bij de enveloppen kun je ook adreslabels bestellen. Die maken we dan samen met jou in orde. Neem vrijbijvend contact met ons op.

Kaarten bij jullie thuis

Je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je je kaartjes wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in je wilt bestellen en op welk papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook aan welke enveloppen je wilt ontvangen. Extra service van hipDesign; adreslabels in dezelfde stijl als je kaart.

Direct naar geadresseerden versturen

Het is mogelijk om geadresseerden toe te voegen aan je adresboek of een excel uploaden met alle adressen tegelijk. hipDesign verzorgt dan de hele verzending van de kaarten. Bij uitnodigingen en jubileumkaarten kan dit al in het bestelproces, voor trouwkaarten en geboortekaartjes kan dit via ons. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stap 6 | Betaal je kaarten

Reguliere collectie

Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag voor 18.00 uur worden dezelfde gedrukt en verzonden.

Kaarten besteld vrijdag na 18.00 uur en voor zondag 18.00 uur worden zondag gedrukt en verzonden.

Dat betekent dat je pakket meestal de volgende dag wordt geleverd. Uiterlijk zijn de kaarten twee dagen onderweg met PostNL. Je ontvangt een track&trace zodat je je pakket kunt volgen.

Collectie met extra finish

Kaarten met extra bewerkingen zoals folie, stans en boorgaatjes hebben 2 tot 3 productiedagen nodig. Na deze productietijd bieden we het pakket aan bij PostNL. Je ontvangt daarom 2 - 3 werkdagen na bestelling de track&trace.

Dit betekent dat je je pakket uiterlijk tot 5 dagen na besteldatum kunt verwachten. 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: