hipDesign > Uitnodiging tuinfeest | hipDesign

Uitnodiging tuinfeest

Kies een hippe uitnodiging voor een gezellig tuinfeest, wijzig eenvoudig tekst en kleur en maak voor slechts €1 een 1e proefdruk.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging tuinfeest

De zomer staat weer voor de deur, het perfecte seizoen voor een tuinfeest. Al ben je in Nederland niet altijd zeker van de zon ;-). Of je nou jarig bent, een jubileum viert, of een housewarming geeft in zomer... vier het met een tuinfeestje! Bij hipDesign vind je een toffe collectie uitnodigingen voor een gezellige tuinparty. Vrolijke designs met drankjes, lampionnen, barbecue en wijnglazen. Dé benodigdheden voor een feestje in de buitenlucht. Met één van deze uitnodigingen kunnen vrienden en familie het tuinfeest niet weigeren!

BBQ-feest

Bij zomer denk je vast aan barbecuen. Huur daarom voor je tuinfeest een grote BBQ of skottelbraai en haal lekker vlees. Kipspiesjes, hamburgers en bieflapjes doen het altijd goed. Een BBQ is ook ideaal voor je vegetarische vrienden. Lekkere spiesjes met paprika en courgette, maiskolven, salades, stokbrood met hummus en een schaal vers fruit. Gegarandeerd een succes!

Tuinfeest tip

We wonen natuurlijk in Nederland en dan is het weer toch altijd onvoorspelbaar. Een uitnodiging stuur je vaak zo'n 2 maanden van tevoren en dan weet je nog niet wat voor weer het gaat worden op de dag van je tuinfeest. Denk daarom aan een back-upplan, namelijk een partytent! Mocht er regen vallen dan kan het gezelschap onder de partytent gewoon gezellig doorgaan met borrelen en eten. Leuk om de tent aan te kleden met lampionnen, lichtjes, ballonnen en honeycombs.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: