hipDesign > Jubileumkaarten maken bij hipDesign

Jubileumkaarten maken bij hipDesign

Jubileumkaart collectie

Je hebt keuze uit verschillende formaten, 6 papiersoorten en 22 envelop kleuren. 1e proefdruk slechts €1

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging 50 jaar getrouwd!

Wat fijn 50 jaar getrouwd, vijftig jaar lief en leed gedeeld. En dat zal heus niet altijd makkelijk zijn geweest. Gezondheid, geluk en liefde spelen een grote rol in je leven en dat je dat samen mag beleven is een feestje waard. Met kinderen, kleinkinderen en vrienden is het fijn om stil te staan en elkaar te ontmoeten. In onze collectie vijftig jaar huwelijk vind je verschillende stijlen. Natuurlijk vind je in onze ontwerpen veel goud terug. Een jubileum kaart maken 50 jaar getrouwd met foto's van toen en nu is heel mooi. Je ziet meteen de stijl van vroeger terug in je uitnodiging. Met een luxe papiersoort zoals parelmoer en yvorygold en een gouden envelop is je uitnodiging een heus feest!

Uitnodigingskaarten feest

Een persoonlijke en originele jubileumkaart maak je bij hipDesign.  Laat je inspireren door onze ontwerpen, maak gebruik van de beelden en illustraties uit onze bibliotheek. Ben je 25 jaar getrouwd, vier je je 5 jarig huwelijk of wil je een aantal bijzondere data vieren? Een uitnodiging maken voor je feest is leuk om te doen. Bekijk onze collecties en kies je stijl. Met het favoriete knopje bewaar je de kaarten die je aanspreken in je eigen collectie. Start met het maken van de tekst. Wees duidelijk in datum, tijdstip en locatie. Ook handig als je vraagt naar dieetwensen, zo voelen je dierbaren zich extra welkom op je feest. En vraag om aan te geven of ze verhinderd zijn. Zo kun je een week van te voren aangeven met hoeveel mensen je het jubileum viert. Schroom niet om een cadeautip aan te geven, dat mag en wordt vaak gewaardeerd.

Elk huwelijksjubileum haar eigen kleur

Elk huwelijksjubileum wordt aangeduid met een kleur. Bij een 5 jarig huwelijk benoem je dit jubileum hout, 12,5 jaar getrouwd is koper, een 25-jarig huwelijk zilver, 40 jaar robijn en 50 jaar huwelijk goud. Deze kleurstijlen hebben we gebruikt in de collecties van de jubileum uitnodigingskaarten. Koper is op dit moment helemaal trend, dat kun je ook toepassen in de aankleding van de feestlocatie. Voor 25 jaar getrouwd en vijftig jaar huwelijk hebben we een zilveren en gouden envelop in ons assortiment. Dan zijn er nog degene die een 60 jarig huwelijk en zelfs 65 jaar getrouwd zijn, daar passen de benamingen diamant en briljant helemaal bij. En wist je dat een jubileum in België huwelijksverjaardag wordt genoemd?

Uitnodigingskaart jubileum maken

Met de online module van hipDesign maak je in een handomdraai een prachtige uitnodiging om je jubileum te vieren. 

Jubileumkaart maken

Wanneer je uitnodiging maken? Wij adviseren tussen de 4 - 6 weken van te voren de kaarten te sturen. Zo kunnen familie en vrienden de datum vrijhouden in de agenda en zich voorbereiden op het feest. Bijvoorbeeld een leuk cadeau kopenen en een felicitatiekaart maken. Wanneer je op maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur een proefdruk besteld wordt deze binnen twee werkdagen geleverd. Bestel je de uitnodiging in oplage voor 18.00 uur dan worden de kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden en ontvang je in je mailbox een track&trace code. Meestal wordt het pakketje de volgende dag al bezorgd.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: