hipDesign > Proefdruk

Proefdruk

Bij hipDesign kan je de eerste proefdruk voor € 1 bestellen. Dit is een echte afdruk van jullie ontworpen kaartje. Zo kan je de kwaliteit, formaat en papierkeuze zelf beoordelen voordat je de bestelling doet. Wil je hierna nog meer proefdrukken bestellen, dat kan! Dan betaal je wel de stukprijs van het kaartje. Dit wordt helder gecommuniceerd in het bestelproces.

Dit ontvang je bij een proefdrukpakket

★ Echte afdruk van jullie kaartje(s)
★ Voorbeelden van de 24 envelopkleuren
★ Voorbeelden van de 6 papiersoorten

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar jullie verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. In België soms een week.

Proefdruk met foliedruk | goudfolie, zilverfolie of koperfolie

Wil je een proefdruk van je kaartje met foliedruk? Dat kan! De communicatie èn het bestellen van foliedruk kaarten gaat alleen via het e-mailadres studio@hipdesign.nl. Een proefdruk kost €4,95.

Echte strikjes en echte houten vormpjes
Mocht je een proefdruk bestellen van een kaart uit onze echte strikjes en houten vormpjes collectie, dan wordt het voorbeeld vormpje niet meegedrukt! Wil je graag weten hoe jouw proefdruk er uit komt te zien met een echt elementje? Bestel dan een voorbeeldsetje van strikjes of houten elementjes. Bij het bestellen van de proefdruk of kaarten staat in het bestelproces de mogelijkheid om het voorbeeldsetje te selecteren. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Het proefdruksetje ontvang je één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: