hipDesign > Geboortekaartje trends voor 2018 uitgelicht | hipDesign

Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2018

Om maar gelijk met een cliché te beginnen, wat ging 2017 weer snél! Begin 2017 zat mijn eerste jaar bij hipDesign er alweer op. Waar ik begon als onzekere vormgever zit ik nu, twee jaar later, een blog te schrijven over de trends in 2018. Zo zie je maar, je weet nooit precies hoe het jaar gaat lopen ;-) Maar vanuit de gespotte trend kan ik natuurlijk wel een voorspelling doen!

Ga voor goud!

Goud was al hot maar zal ook zeker in 2018 nog volop te zien zijn. Onze gouden details komen het mooiste tot hun recht op onze papiersoorten Yvory Gold en Parelmoer. Hierdoor krijgt het gehele kaartje een mooie subtiele shimmer en vallen de gouden elementen extra goed op! Van sterren- en hartjesregen, confetti, spetters tot de naam in goud… Alles kan! Houd je net als ik van subtiele elementjes? Ga dan voor een paar kleine hartjes of bijvoorbeeld het sterrenbeeld van je kleintje. Bekijk de collectie.

geboortekaartje jongen goud hartje 2018
langwerpig geboortekaartje meisje goud 2018
hip geboortekaartje jongen 2018 goud
lief geboortekaartje meisje 2018 gouden hartje

Superlief! Hartjes en watercolour

Hartjes en watercolour zijn bijna op elk kaartje terug te vinden. In 2018 gaan we voor superlief! Ook in de goudtrend zien we hartjes en hartjesregen terugkomen. Ook zien we hartjes terug als het belangrijkste element van het kaartje. Ga je toch voor veertjes die bij je leuke dromenvanger passen? Veertjes blijven ook in 2018 nog superhip! Misschien is het gave geboortekaartje 'Pip' wel wat voor jou! We hebben hier verschillende varianten op gemaakt. Bekijk de collectie.

Lief geboortekaartje met hartjes 2018 jongen trend
watercolour geboortekaartjes 2018 meisje
trend watercolour 2018 aquarel geboortekaartje jongen
hartjes geboortekaartje trend 2018

Timeless trendy met silhouet

Het silhouet op het geboortekaartje is van alle tijden! Denk maar terug aan je eigen geboortekaartjes van toen jij jong was. Tegenwoordig ziet het er net iets anders uit: een hip silhouet van een meisje op een schommel of juist een klassiek geboortekaartje met een silhouet van een diertje. De silhouetten kan je makkelijk vervangen. En staat jouw gezinssituatie er niet bij? Wij helpen je graag verder. Bekijk de collectie.

geboortekaartjes trend silhouet jongen
vliegtuig hip trend 2018 geboortekaartjes
silhouet hertje meisje 2018 geboortekaartje
geboortekaartje meisje schommel silhouet 2018

Going back to nature

Ik ben er dol op: de botanical prints die we in kleding, woonkamers en op stationary spotten! Steeds vaker beginnen we deze trend ook terug te zien op geboortekaartjes. De trend waarin natuur centraal staat, past goed bij de bohemian trend met veertjes, bloemen en lieve takjes! Deze natuurkaartjes zijn extra leuk als jij je kleintje in de zomer van 2018 verwacht! Bekijk de collectie.

botanisch geboortekaartjes trend 2018 jongen
bohemian geboortekaartje bloemen meisje 2018
botanisch geboortekaartje meisje blad 2018
veertjes geboortekaartje 2018 jongen

Liefs Evy

 


 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: