hipDesign > Uitnodiging 25 jaar getrouwd - hipDesign

Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Een geweldige mijlpaal 25 jaar getrouwd. Samen lief en leed gedeeld. En dat is een bijzondere reden voor een feestje.

 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Uitnodiging 25 jaar getrouwd

 Met een originele uitnodiging 25 jarig huwelijk nodig je familie en vrienden uit om dit heugelijke feit samen te vieren. hipDesign heeft verschillende formaten in verschillende designs. Kies wat bij jullie past! En wil je graag samen met ons een huwelijksuitnodiging jubileum maken? Dat kan ook! Onze vormgevers willen graag jullie wens waar maken.

Zilveren bruiloft

Je zilveren bruiloft kun je op verschillende manieren vieren. Kies een 25 jarig huwelijksfeest dat bij jullie past. Kies met je hart! Welke mensen zijn voor jullie belangrijk geweest de afgelopen jaren. Misschien zie je ze op dit moment niet allemaal meer en is deze 25 jarige bruiloft de gelegenheid om herinneringen weer eens op te halen. Willen jullie een knalfuif organiseren of een gezellig feest in de tuin met bijvoorbeeld een BBQ. Helemaal leuk zijn de foodtrucks! Volop keuze uit verschillende stijlen food en natuurlijk ook erg belangrijk de kosten! Ga op tijd brainstormen en maak van je 25 jarige bruiloft een onvergetelijke dag. De uitnodiging 25 jarig huwelijk maken doe je ongeveer 8 weken van te voren. Zo heb je voldoende tijd om te ontwerpen, een proefdruk te maken en de kaarten te bestellen.

Zelf uitnodigingskaarten maken

Je kunt een ontwerp voor jullie 25 jarig huwelijksfeest kiezen uit onze collectie of je kunt de uitnodiging zelf maken. In onze editor vind je cliparts, afbeeldingen en verschillende letterfonts die je ook nog eens kunt kleuren en draaien. Een uitnodiging maken met persoonlijke foto's bij een huwelijksjubileum is eenvoudig en voor de ontvanger super leuk. Even terug in de tijd, herinneringen ophalen, het goede herleven en de rest vervangen. Maak je kaart 25 jaar getrouwd en bestel een proefdruk. Tip: Laat kinderen of familie de tekst goed lezen. Is de kaart tekstueel helemaal in orde en staat er alles op wat je wilt vertellen? Dat is erg belangrijk en fijn voor de genodigden.

25 jarig huwelijk

Je 25 jarig huwelijksfeest maakt veel herinneringen en emoties bij je los. Verliefd zijn, houden van, delen van vreugde en verdriet. Misschien ben je op zoek naar teksten en gedichtjes die deze gedachte vorm geven. Daarom hebben we een paar mooie teksten voor jullie gemaakt.

Gedichten 25 jaar getrouwd


Liefde, tederheid en vertrouwen

bouwstenen voor ons geluk

Samen lachen en huilen

ons huwelijk kan niet meer stuk


Jij bent mijn rots

Jij bent mijn liefde


Jij bent mijn ziel


25 jaar jij en ikGeluk is ons deelgenoot


onze harten zijn al jaren doorweven

Vertrouwen en liefde zijn nog steeds

verbonden voor een lang leven


Onze liefde als een rots zo sterk
daarom hebben we elkaar kunnen dragen

25 jaar alles samen gedeeld
in prachtige en trieste dagen

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: