hipDesign > Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd - hipDesign

Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

We spreken van een koperen bruiloft en daarom hebben wij voor dit jubileum een mooie collectie gemaakt. Kies je kaart jubileum huwelijk en pas deze eenvoudig aan met je eigen teksten en upload een persoonlijke foto.

 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Bij een jubileum horen uitnodigingen. En als je 12,5 jaar getrouwd bent is het hartstikke leuk om dat te vieren met vrienden en familie. We spreken van een koperen bruiloft en daarom hebben wij voor dit jubileum een mooie collectie gemaakt. Kies je kaart jubileum huwelijk en pas deze eenvoudig aan met je eigen teksten en upload een persoonlijke foto om je uitnodiging 12.5 jaar getrouwd helemaal af te maken. Wij doen de kaarten graag voor je op de post, super makkelijk.

Koperen bruiloft

Wanneer je 12,5 jaar getrouwd bent spreek je van een koperen bruiloft. Het is leuk om dit jubileum te vieren met vrienden en familie. In onze collectie uitnodigingskaarten vind je verschillende stijlen. Wil je graag een stoere uitnodiging maken of juist stijlvol klassiek? Maak je keuze uit ons aanbod huwelijkskaarten. Gebruik in het ontwerp het kroongetal zodat het voor de ontvanger direct duidelijk is dat het een uitnodiging is voor jullie jubileum huwelijk. Maak je ontwerp online, geef de teksten aan in de kaart en voor €1,00 maak je al een proefdruk. Is de uitnodiging helemaal naar wens dan bestel je de oplage samen met de enveloppen.

Zoveel jaar getrouwd

Of je nu 12 jaar getrouwd bent, 13 of 15 jaar samen bent, feest vieren is altijd fijn met dierbaren. Misschien is juist 18 jaar getrouwd voor jullie heel speciaal? Zelf uitnodigingskaarten maken kan voor ieder moment. Maak je kaart en geef aan welk jaar voor jullie belangrijk is. Met een leuke tekst of een gedicht wat past bij jullie jubileum maak je de kaart persoonlijk en uniek. In heel veel uitnodigingskaarten kun je eenvoudig het getal aanpassen. Zo maak je in een handomdraai een kaart zoveel jaar getrouwd.

Uitnodiging 12 5 jaar getrouwd

Een jubileum huwelijk is een mooi moment om stil te staan. En misschien zijn jullie niet meer samen maar zijn jullie een gezin geworden met kinderen en huisdieren. Wanneer je samen bent wordt verdriet gedeeld en geluk verdubbeld. Vier het 12 5 jaar jubileum met je gezin, vrienden en familie. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld een tuinfeest met een BBQ. Of een dagje naar een park met een gezellige picknick, een strandfeest of een feest in de kroeg. Doe wat bij jullie past en maak van je huwelijksjubileum een mooie herinnering met hippe uitnodigingskaarten.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: