hipDesign > Papiersoorten

Standaard papiersoorten

Natuurkarton | 340 grams 

Stevig, mat, kleuren worden krachtig van kleur en de achtergrond blijft helder wit. Een populaire papiersoort en zit standaard in de stukprijs van de kaart verwerkt!  

Fotokaart | 300 grams

Stevig karton met eenzijdige hoogglans afwerking, mooi om voor kaarten met een foto te gebruiken. Door de glans afwerking kan de kleur van deze zijde is het niet meer helder wit.

Zijdeglans | 300 grams

Een papiersoort met een matte glans en een wat gladder oppervlak. Wij gebruiken de 300 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt. 

Biotop | 300 grams 

Een mooie stevige off-white papiersoort.Luxe papiersoorten 

De extra kosten verschillen van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. Hier vind je de totale kosten voor jouw kaartjes.

Ivory gold | 250 grams

Kies je voor een romantisch, stijlvol en hippe trouwkaart dan is jouw keuze misschien ook Ivory gold. Deze luxe papiersoort geeft zachte en pasteltinten een mooie warme glans. De papiersoort is stevig en iets off-white.

Parelmoer | 290 grams

Feestelijk en super hip. Alle kleuren krijgen een parelmoer effect. Dat geeft je kaart een extra uitstraling en is erg chique. Mooi bij een ontwerp waarbij je ook wat lichtere tinten gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld lichtgrijs dan wordt dit in druk zilver. Ook de kleur goud is echt prachtig om te zien. Mooi te combineren met een zilveren, gouden envelop of een bijpassende parelmoer envelop.  

Oud-hollands | 300 grams

De structuur geeft de kaarten net dat extra's. Het is net iets minder wit waardoor het ook warm aandoet. 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: