hipDesign > Geboortekaartjes maken met silhouet

Geboortekaartje jongen met silhouet

Silhouet geboortekaartjes voor een jongen zijn echt van deze tijd. Je hebt varianten in vintage stijl, maar ook hippe designs met silhouetten van je zoontje en zijn broertje of zusje.

Meer: Vintage | Zwart-wit | Simpel | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle jongens geboortekaartjes

Silhouette geboortekaartje ontwerpen

Mooie geboortekaartjes met silhouet voor een jongen vind je bij hipDesign. Hou je van vintage geboortekaarten met een silhouetje van een klein jongetje? Of juist hip en clean met een slinger en een auto. We werken in verschillende stijlen met silhouet als thema. Klassieke babykaartjes, stoere geboortekaartjes met en zonder foto. Kies een kaartje en bewerk het heel eenvoudig in onze editor.

Sluitzegel met silhouet van je geboortekaartje

Super feestelijk om je geboortekaartje te verzenden in een envelop met sluitzegel. En dat willen wij graag samen met jou maken. Stuur een berichtje en wij maken een voorbeeld aan de hand van het ontwerp van jullie geboortekaartje. Na akkoord gaan we de sluitzegels printen en sturen deze gelijktijdig met de envelopjes toe. Of wanneer wij de kaartjes voor jullie verzenden gebruiken we ze om de envelop dicht te plakken. De kosten voor een sluitzegel zijn als volgt:

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: