hipDesign > Geboortekaartjes met foto | hipDesign

Geboortekaartjes met foto

Een persoonlijk geboortekaartje maak je natuurlijk met de foto van je kleintje. Stuur ons voordat je aan de slag gaat met jullie unieke foto-geboortekaartje eerst even de originele foto digitaal toe. Wij controleren en optimaliseren de foto dan van jullie kindje, gewoon als service! Onze tip: maak foto's met een kwalitatieve camera om de kwaliteit te behouden. Liever door een professional laten doen? Wij hebben al een selectie gemaakt van newborn fotografen

Meer: Hip | Stoer | Vintage | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Grote collectie geboortekaartjes met foto!

Bij ons vind je foto-geboortekaartjes in allerlei stijlen, van lief tot stoer, van vintage tot romantisch. Heb je een geboortekaartje gezien waar nog geen kadertje opstaat, of lukt het je niet om de foto mooi in het kader te krijgen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Maak gebruik van onze fotoservice

Een origineel geboortekaartje met foto is altijd uniek en bijzonder. Je laat jullie familie en vrienden meteen kennis maken met jullie kleine uk. Je kunt een foto laten maken door een newborn fotograaf en je kunt ervoor kiezen om zelf een lieve foto te maken. Kies je voor een hip geboortekaartje met foto maak dan gebruik van onze fotoservice (we checken gratis of je foto geschikt is en optimaliseren 'm als dat nodig is). Ons advies is ook om een proefdruk te maken, dan kun je zien hoe je kaartje er in het echt uitziet, en dus ook hoe de foto uitkomt. Neem de tijd voor een prachtige geboortekaartjes voor jullie zoon of dochter! Het is een blijvende herinnering.

 

Bestel een proefdruk van het kaartje met foto!

Tip! Bestel altijd een proefdruk van jullie originele geboortekaartje om te zien hoe de kleuren uitvallen op het door jou gekozen papier. Dit is op een beeldscherm namelijk niet altijd goed zichtbaar, en we willen graag dat het hippe geboortekaartje met foto precies wordt zoals jij dat hebt bedacht en graag wilt! Je kunt dan de afdrukkwaliteit controleren en bijvoorbeeld de kwaliteit van eigen foto's. Wil je hem de volgende dag al in huis, bestel de proefdruk samen met de enveloppen (voor 18.00 uur) zodat het pakketpost wordt en je je pakketje makkelijk kunt volgen. Om de juiste keuze papiersoort en envelopkleur voor je lieve geboortekaart te maken, ontvang je bij je proefdruk altijd een luxe voorbeeldset gratis.

Tips voor het maken van een mooie foto? 

Dan hebben wij wat tips voor je. Je mag ons natuurlijk ook altijd om advies vragen, wij helpen je graag!

1. Neem de tijd! De beste tijd voor een newbornshoot is wanneer de baby tussen de 0 en 14 dagen oud is. Echte pasgeborenen krullen zich in de eerste week nog helemaal op in de houding die ze uit de baarmoeder kennen. Als je dat beeld wilt hebben, zorg dan dat je er op tijd bij bent. Maar ga ook niet te vroeg aan de slag in verband met eventuele vouwtjes, huidsmeer en berg. Alhoewel dat juist ook prachtig kan zijn. Denk daar vantevoren goed over na. Wij zien dat geboortekaartjes steeds vaker pas na een week verstuurd worden, zodat je de kraamweek even rustig met je gezin kunt genieten.  

2. Zorg voor een warm kamertje. Pasgeborenen kunnen hun temperatuur nog niet zo goed regelen en hebben het snel koud. Zet de verwarming dus gerust een paar graden hoger of verwarm het dekentje waar de baby op ligt even voor.

3. Creëer rust. Pasgeborenen kunnen nog erg schrikken van onverwachte geluiden. Zet wat zachte achtergrondmuziek aan zodat het niet helemaal stil is. Een stofzuiger op de achtergrond kan ook wonderen doen!

4. Zorg dat je baby geen honger heeft. Het fotograferen van je baby gaat makkelijker als de buik van de baby lekker vol is. Een voedingsmoment zo'n 30 minuten voorafgaand aan de shoot is ideaal.  

5. Natuurlijk maak je met een spiegelreflexcamera andere foto's dan met een telefooncamera, maar ook hiermee kun je tegenwoordig kwalitatief hele goede foto's maken. Zolang je je maar zo veel mogelijk aan de eerste tips houdt... Foto's met een grootte van minimaal 1 MB (300 dpi) zijn meestal voldoende voor drukkwaliteit.

6. Babyhuidjes laten zich het beste tekenen bij mooi, zacht licht. Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht en het gebruik van de flits te vermijden. Zoek een ruimte uit waar het zo licht mogelijk is, maar waar je geen volle zon hebt, anders krijg je scherpe schaduwen. En voorkom tegenlicht.

7. Houd de achtergrond rustig zodat het niet te veel afleidt van de baby. 

8. Als je het formaat van je geboortekaartje al weet, houd hier dan rekening mee tijdens het maken van de foto; Bij een vierkant kaartje, is het mooi als jullie kleintje in het midden van de foto staat. Bij een staande of langwerpige kaart is het juist mooi om de lengte van de foto te benutten.

9. Probeer wat verschillende composities en kijk wat voor jullie het beste werkt; ooghoogte, bovenaf, schuin boven...

10. Let op de details! Handjes en voetjes doen het altijd goed tijdens een newbornshoot. Om te laten zien hoe klein ze echt zijn, kun je ze combineren met de handen van een van de ouders.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: