hipDesign > Silhouet geboortekaartjes | hipDesign

Silhouet geboortekaartjes

Kies voor een geboortekaartje met silhouet! Staat jouw gezinssituatie niet op het kaartje van je keuze? Kijk in de editor onder 'clip-art' naar de silhouetten. Deze kan je makkelijk op je geboortekaartje plaatsen. Wil je toch wat anders? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Meer: Dieren | Simpel | Kraft | Vintage | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Silhouet op maat Alle geboortekaartjes

Zo doe je dat: je eigen gezin in silhouet op je geboortekaartje

Vind jij het er ook zo gaaf uit zien; de kaartjes met gezinnetjes in silhouet? Op onze kaartjes zie je verschillende gezinssituaties terug: twee jongetjes, twee meisjes, een jongetje en een meisje... Maar misschien is jouw baby wel de derde of vierde. Bij alle kaartjes kan je zelf silhouetjes toevoegen. Als je een silhouet geboortekaartje (of elk ander geboortekaartje) opent in de editor kan je onder 'afbeelding en versieringen' bij de clipart hele leuke silhouetjes vinden. Deze silhouetjes kan je zelf op je kaartje plaatsen en hiermee jouw gezin compleet maken.

Het is ook mogelijk om je eigen silhouetjes te laten maken! Zo kan je bijvoorbeeld een papa en mama bij een boom en een kinderwagen laten maken. Wil je dit ook? Neem dan contact met ons op.

Silhouet geboortekaartjes in allerlei varianten

Silhouetjes vind je op veel kaartjes terug. Niet je ziet niet alleen gezinnetjes, maar ook dieren of natuur. Dit zijn 4 van onze favoriete stijlen:

Silhouet geboortekaartjes met kraft

We hebben hippe geboortekaartjes gemaakt in zwart-wit met kraft-silhouetjes op een witte achtergrond. Deze kaartjes zijn prachtig op Oud-Hollands papier of natuurkarton. Het geeft het ontwerp een stoere uitstraling, zeker als je dit ook nog eens combineert met een kraftenvelop en een leuke adressticker of sluitzegel.

Klassieke geboortekaartjes broertje - zusje met silhouet

Ook wij zijn fan van klassieke geboortekaartjes met silhouetjes. Zachte tinten blauw, roze en natuurlijk de trendkleur mintgroen gecombineerd met stijlvolle typografie kun je vinden in deze designs. Het thema broertje-zusje kaarten kun je eenvoudig toepassen in deze vormgeving. Heb je een mooi klassiek geboortekaartje gekozen en mis je nog een grote broer of zus? In onze editor vind je bij clipart nog meer prachtige illustraties van broertjes en/of zusjes. Bij klassiek vinden wij de luxe papiersoorten passen, met envelop in zachtroze of lichtblauw. Wist je dat wij ook de verzending compleet voor je kunnen verzorgen?

Silhouet geboortekaartje met jouw huisdier erbij

Onze illustrators vinden het gaaf om silhouetjes op maat te maken. We hebben al verschillende honden op maat getekend, zoals een teckel, een herdershond, een mopshond en een boxer. Zo maak je samen met ons een uniek silhouet geboortekaartje.

Grachtenhuisjes kaartjes

In een hip Hollands jasje hebben we ontwerpen gemaakt met grachtenhuisjes. Nederland is gelukkig nog een aantal Hanzestadjes rijk en ook in de grote steden hebben hebben we prachtige grachtenpanden. Deze kaartjes kunnen we natuurlijk op maat met je ontwerpen. Als je echt specifieke elementen toegevoegd wil hebben, zodat het duidelijk om jullie straat gaat.

Thuis je geboortekaartje silhouet bekijken

Wist je dat we heel eenvoudig een proefdruk van je geboortekaartje kunnen laten zien? Kies een geboortekaartje voor een meisje of jongen uit de collectie, bewerk eenvoudig de kaart en maak een proefdruk. Vragen? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur - 21.00 uur.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: