hipDesign > Romantische geboortekaartjes | hipDesign

Romantische geboortekaartjes

Hartjes, sierlijke letters, geboortekaartjes in lieve stijl: hier vind je al onze romantische geboortekaartjes op één plek. Maak je romantische geboortekaartje helemaal af met een écht hartje of een écht strikje: dan steel je gegarandeerd de show!

Meer: Watercolour | Klassiek | Simpel | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Ben jij ook zo weg van romantische geboortekaartjes? Kies dan voor een romantisch geboortekaartje uit de collectie van hipDesign. Schattige labels, mooie bloemenpatronen, lieve elementjes en geweldige kleurencombinaties vormen de basis van onze collectie romatische geboortekaartjes. Kies een ontwerp en pas dit eenvoudig aan met je eigen teksten. Of wil je starten met een blanco kaart en het geboortekaartje zelf ontwerpen? Natuurlijk kun je ook samen met ons je geboortekaartje ontwerpen, een ander formaat, unieke patronen of jouw idee uitproberen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak gebruik van de extra service.

Romantische babykamer

Bij een romantisch geboortekaartje hoort natuurlijk een romantische babykamer. Romantische babykamers bestaan uit zachte pasteltinten zoals zachtroze, babyblauw, taupe en wittinten. Bloemen, organische vormen, sierlijke lampen en een lekker zacht vloerkleed vormen de basis voor een romantische babykamer waar zowel jij als je kindje(s) zich thuis voelen. Op zoek naar meer inspiratie? Kijk eens op Pinterest of Instagram.

Geboortekaartjes en bijpassende doopsuiker

Wist je dat het in België gebruikelijk is om na de geboorte van je kindje(s) te trakteren op doopsuiker? Doopsuikers worden ook wel suikerbonen genoemd. Je kunt de suikerbonen op verschillende manieren verpakken, maar het allerleukst is toch wel als de suikerbonen passen bij jullie geboortekaartje. Op hipDesign verkopen we geen doopsuikers, maar verkopen we wel sluitzegels. Onze sluitzegels zijn ronde stickers van 3,5cm doorsnede en kunnen door onze studio op maat gemaakt worden, zodat ze bij jullie romantische geboortekaartjes passen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: