hipDesign > Trouwkaarten met zilverfolie

Trouwkaarten met zilverfolie

Zilverfolie maakt de kaart voor jullie huwelijk extra speciaal. De zilverfolie geeft een klassieke en luxe uitstraling aan jouw trouwkaarten. Het zilverfolie kan op verschillende manieren worden toegepast. In de collectie laten we zien dat je kleine hartjes, stippen, de namen of een fijn lijnenspel kunt toepassen met zilverfolie. Bekijk de collectie en selecteer een zilverfolie-trouwkaart die bij je past. Natuurlijk kunnen we ook op maat werken. Heb je leuke inspiratie, al een Pinterest moodboard of een briefing, vraag een uniek ontwerp op maat aan.

Collectie zilverfolie trouwkaarten

Deze huwelijksuitnodigingen folie zijn heel subtiel en met mooie details vormgegeven. We hebben een collectie van 15 kaartjes gemaakt met foliedruk om je te laten zien hoe bijzonder het je kaartje maakt. Zilverfolie geeft een kaartje een hele luxe en bijzondere uitstraling.

Zilverfolie voorbeeld
Zilverfolie voorbeeld

Bekijk de hele collectie

Voeg zilverfolie aan je trouwkaart toe

Weet je dat wij aan elke trouwkaart uit de collectie zilverfolie kunnen toevoegen. Onze vormgevers kijken graag samen met jou naar welke elementen het mooiste resultaat geven. Geef aan welke huwelijksuitnodiging jullie favoriet is en samen maken we er een bijzonder ontwerp van.

Ontwerp aanvragen

Benieuwd naar de look & feel van een kaartje? Bestel een voorbeeldset voor €2,50 en je ontvangt een sample met een modelkaart goudfolie, modelkaart  zilverfolie en alle kleuren enveloppen met daarbij aangegeven hoe de aanvraag werkt. Je kunt ook een proefdruk bestellen met echt goudfolie of zilverfolie van jullie eigen ontwerp voor €4,95, neem hiervoor contact met ons op. 

Studio hipDesign is er voor jou!

Elke dag werken 7 enthousiaste vormgevers aan nieuwe collecties. We werken graag met jou samen om het perfecte kaartje te maken. Neem contact met ons op via studio@hipdesign.nl of 085 - 043 80 90

Studio hipdesign
Studio contact
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: