hipDesign > Romantische save the date kaarten - hipDesign

Romantische save the date kaarten

Save the date romantisch

Jippie jullie gaan trouwen! En dat wil je iedereen op een lieve manier laten weten. Stuur een save the date kaart en kies meteen voor jullie stijl. Op deze pagina vind je super romantische save the date kaarten. Watercolour, bloemen, kant en schattige labels. Maak je keuze uit één van deze ontwerpen en pas het ontwerp van de save the date kaarten eenvoudig aan in onze editor. Maak de aankondiging feestelijk en romantisch met hartjes confetti die je in het envelopje stopt.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwstijl romantisch!

Wij, als vormgevers van hipDesign, inspireren je graag om de juiste stijl te vinden die bij jullie past. Wanneer je kiest voor een romantische bruiloft vind je daar verschillende designs. Houden jullie van trouwkaarten met bloemen of een trouwstijl met watercolour. Mag het romantisch typografisch zijn of met mooie foto's. Jullie save the date kaart romantisch is de start van jullie trouwstijl. Deze stijl is prachtig te combineren op bijvoorbeeld de papiersoort oud-hollands en yvory gold. Kies het ontwerp, wijzig eenvoudig de gegevens en voor €1,00 maak je al een eerste proefdruk. Bij deze proefkaart ontvang je een luxe set met alle papiersoorten en de kleuren van de envelop.

Love & marriage

Wat een geweldig event! Jullie huwelijk! En dat mag je zelf of samen met je ceremoniemeester regelen. Soms is dat best spannend. Je mag zoveel keuzes maken! De trouwjurk, de locatie, de muziek en tal van andere beslissingen. De eerste beslissing die je nu gaat nemen is het ontwerp van je romantische save the date kaarten en natuurlijk wie je een kaart gaat sturen! Weet dat wij je graag willen helpen! Sommige aanpassingen en ideetjes zien we als service, schroom dus niet om iets te vragen, we zullen je helder en enthousiast de mogelijkheden aangeven. Met een klein touwtje en een gedroogd takje lavendel bijvoorbeeld is je save the date kaart al meteen een blikvanger. Ook kun je met een 3D of velours element je kaartje uniek maken.

Save the date romantisch

Wanneer jullie het nieuws willen vertellen ben je misschien nog niet zover dat je exact weet hoe het design van de hele trouwstijl eruit moet zien. Weet je dat een mooie foto van jullie love shoot al een prachtig begin kan zijn van een romantische trouwhuisstijl.

Label save the date

Maak een romantisch label om de trouwdag of verloving aan te kondigen. Met twee schuine hoekjes, een boorgaatje en een lief lintje maak je een originele save the date kaart. Het lint kun je terug laten komen in de aankleding, linten in de kerk, op tafel en misschien wel in je haar. Wij hebben op onze blog een aantal voorbeelden staan om je te inspireren. Je kunt het helemaal zelf doen, bekijk ook eens dit filmpje, of je doet het samen met ons.

Uniek op maat

Wil je graag een uniek ontwerp op maat voor alle communicatie rondom jullie trouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze designer Renée. Zij zal alle mogelijkheden met je bespreken, de werkwijze en zij geeft de opbouw van de kosten aan.

Hulp nodig?

Bel, app, stuur ons een berichtje via facebook of een email. Wij vinden het ons doel om jullie te inspireren zodat er een een prachtige save the kaart ontstaat die helemaal bij jullie past.

Adreslabels

We maken in stijl van de kaart op maat adreslabels en als je dat zou willen versturen we ook de kaarten voor jullie. Lees alles over onze verzendservice.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: