hipDesign > Trouwkaarten met uitsnede inspiratie

Trouwkaarten met uitsnede inspiratie

Trouwkaarten met stans of uitsnede zijn niet alleen origineel, ze zijn ook nog eens heel bijzonder! Onze collectie stans trouwkaarten bestaat uit een reeks trouwkaarten waarbij d.m.v. een laser een cirkel of hart uit de voorkant van de kaart is gesneden. Achter deze uitsnede kun je een mooie foto van jullie twee plaatsen maar bijvoorbeeld ook de trouwdatum of jullie namen. Bekijk onze collectie stans trouwkaarten om inspiratie op te doen of om een trouwkaart met een uitsnede van een hart of cirkel te bestellen. Natuurlijk kun je bij ons ook een uniek ontwerp op maat aanvragen..

Trouwkaart met uitsnede op maat

Wist je dat wij aan jouw favoriete trouwkaart een uitsnede kunnen toevoegen? Je kunt dus elke kaart uit onze collectie kiezen en een stansvorm toevoegen. Graag ontwerpen wij samen met jou een persoonlijke trouwkaart.

trouwkaarten met uitsnede
trouwkaarten met uitsnede

 

Onze designers hebben jarenlange ervaring. Zij kunnen jullie perfect adviseren welke uitsnede waar op het kaartje het best tot zijn recht komt. Zonder dat het afbreuk doet aan het design. Mocht je een trouwkaart willen met een andere stansvorm dan een hart of cirkel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ontwerp aanvragen

Trouwkaarten stans
Trouwkaarten stans

 

Stans trouwkaarten

Speciaal voor de aanstaande bruiden en bruidegommen die last hebben van keuzestress, hebben wij een collectie van 12 trouwkaarten ontworpen met een uitsnede. Bij deze collectie kan je goed zien wat een stans doet met het ontwerp en wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk de hele collectie

Benieuwd naar de look & feel van een kaartje? Bestel een proefdruk met uitsnede van jullie eigen ontwerp voor €4,95, neem hiervoor contact met ons op. 

Studio hipDesign is er voor jou!

Elke dag werken 7 enthousiaste vormgevers aan nieuwe collecties. We werken graag met jou samen om het perfecte kaartje te maken. Neem contact met ons op via studio@hipdesign.nl of 085 - 043 80 90

Studio hipdesign
Studio contact
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: