hipDesign > Trouwkaarten met houten vormpje | hipDesign

Trouwkaarten met houten vormpje

Op zoek naar een bijzondere trouwkaart? Onze vormgevers hebben prachtige trouwkaarten gemaakt met échte houten sterretjes en houten hartjes! LET OP! De houten vormpjes op deze kaarten worden niet mee gedrukt. Hier kun je namelijk zelf het echte vormpje plakken. Daarom gaat de collectie met houten elementjes nog niet samen met rechtstreekse verzending. Wil je weten hoe deze er uit zien in het echt? Bestel dan bij je proefdruk de sample set (€ 0,50). 

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwkaart met echt houten vormpje

Wat bijzonder, een trouwkaart met een echt houten vormpje! Deze prachtige houten elementjes bieden wij aan in de vorm van een houten hartje en een houten sterretje. Een zakje bestaat uit 25 elementjes en kost € 6,25. Op elk houten elementje zit een handig plakstripje zodat deze makkelijk op jouw kaart te bevestigen is. De sterretjes zijn op hun breedst 1,5 cm, de hartjes 1 cm.

Houten hartjes en houten sterretjes

Heb je een mooie trouwkaart uitgekozen, aangepast en is deze helemaal naar wens? Bestel dan een proefdruk van je kaart. Bij je proefdruk kun je gelijk de sample set (€0,50) bestellen. Zo kun je thuis gemakkelijk beslissen welk houten vormpje het beste bij jouw trouwkaart past. Er is keuze uit een houten sterretje of een houten hartje. En met het handige plakstrip bevestig je het houten elementje gemakkelijk op je kaart.

Trouwkaarten zelf maken

Het kan natuurlijk zo zijn dat je zelf aan de slag wilt gaan met het maken van jullie trouwkaart. Een trouwkaart zelf maken kan ook heel gemakkelijk bij hipDesign. Voeg je eigen tekst, kleuren en persoonlijke foto toe. Ook bij zelf maken kun je gemakkelijk kiezen voor het toevoegen van een houten vormpje. Dat maakt je eigen ontworpen trouwkaart net een stukje specialer

Hulp nodig?

Kom je ergens niet helemaal uit of heb je ergens hulp bij nodig? Neem contact met ons op, wij helpen graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: