hipDesign > Uitnodiging vormsel en eerste heilige communie - hipDesign

Uitnodiging vormsel en eerste heilige communie

Een speciale en bijzondere gebeurtenis je communie of vormsel. Dat wil je niet ongemerkt voorbij laten gaan maar juist je familie en goede vrienden deelgenoot van maken. Daarom heeft hipDesign lieve, leuke en originele vormsel kaartjes en uitnodigingen communiefeest gemaakt. Heel eenvoudig kun je een eigen foto toevoegen aan het ontwerp. En natuurlijk kun je bij hipDesign ook leuke bedankkaartjes maken met daarop je communiefoto. Je kunt een ontwerp van hipDesign kiezen en deze aanpassen met je eigen teksten of je ontwerpt je uitnodiging communie helemaal zelf.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Communiekaartjes

Vooral in het zuiden van Nederland en in België wordt naar aanleiding van de eerste communie een familiefeest gevierd. Maar ook als je ergens anders in Nederland woont, kan dit communiefeestje een mooie traditie zijn. Bij zo’n belangrijk feest hoort natuurlijk een uitnodiging. Je vindt op hipDesign allerlei soorten en maten.

 

Communiefeest

Als kinderen hun eerste communie willen doen, vindt er een voorbereiding plaats vanuit de parochie. Deze voorbereiding wordt verzorgd door de pastoor en een werkgroep van parochianen. De eerste heilige communie is de feestelijke eerste keer, dat je als katholieke gelovige mag deelnemen aan de maaltijd van Jezus Christus, de communie.  Vaak is het goedkoper om een communiefeest thuis te vieren. Er worden ook feesten op locaties gegeven, soms met meerderen tegelijk. 

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: